GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SPANIA

GALERIE FOTO Se iubește cu fiica lui Luis Enrique! Ferran Torres a semnat cu Barcelona pentru a fi mai aproape de logodnica lui

Articol de GSP - Publicat luni, 17 ianuarie 2022 16:06 / Actualizat luni, 17 ianuarie 2022 16:36

După două sezoane petrecute în Premier League, la Manchester City, Ferran Torres (21 de ani) a ales să revină în fotbalul spaniol. În această iarnă, atacantul a semnat cu FC Barcelona.

Noul jucător al catalanilor s-a întors în Spania și din alte motive, decât cele legate de fotbal: relația sa cu Sira Martinez, fiica selecționerului Furiei Roja, fiind acum oficială.

Se iubește cu fiica lui Luis Enrique! Ferran Torres a semnat cu Barcelona pentru a fi mai aproape de logodnica lui
Foto- @ferrantorres

Ferran Torres a postat pe contul public de Instagram, la story, o imagine cu Sira, fiica lui Luis Enrique, în timp ce aceasta sărbătorește o medalie obținută la un concurs de echitație.

Cine este Sira Martinez

Sira Martinez este fiica lui Luis Enrique și este o sportivă extrem de promițătoare. Ea este campioană la echitație la doar 21 de ani.

Sira are peste 25.000 de urmăritori pe Instagram, acolo unde postează des imagini de la meciurile Spaniei, când merge să-l susțină pe tătăl ei.

+35 FOTO

Ferran Torres a debutat pentru Barcelona

În urmă cu o săptămână, Barcelona reușea să înregistreze contractul lui Ferran Torres (21 de ani), jucător adus în această iarnă de la Manchester City. Totul a fost posibil datorită lui Samuel Umtiti (28 de ani), care a semnat un nou contract și a acceptat diminuarea salariului.

Două zile mai târziu, Torres a reușit să debuteze pentru Barcelona, în semifinala cu Real Madrid din Supercupa Spaniei. Primul El Clasico n-a fost cu noroc pentru atacantul spaniol, după ce Real a învins-o pe Barcelona, scor 3-2.

Citește și:

Christian Eriksen, ofertat de o echipă din Premier League! Contract pe 6 luni: „Ar fi ca o revenire acasă”

Hat-trick împotriva suferințelor din copilărie reușit de alergătorul de cursă lungă din Serie A

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează