GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SCANDAL

Fiul Ioanei Simion a dezvăluit în premieră ce i-a spus mama lui la câteva minute după scandalul cu Ilie Năstase: „Era speriată! A omis anumite lucruri”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 13:14 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 13:34

Theodor, fiul Ioanei Simion, a vorbit despre scandalul dintre mama lui și Ilie Năstase, fostul jucător de tenis fiind acuzat că și-a bătut soția.

Într-o intervenție telefonică la Antena Stars, fiul Ioanei Simion a dezvăluit ce a discutat cu aceasta la câteva minute după scandalul cu Năstase și a avut un mesaj pentru mama lui.

„Mama nu mi-a spus tot despre ce s-a întâmplat cu Ilie Năstase”

„M-a sunat la câteva minute să-mi spună că s-a întâmplat ceva și că nu știe ce să facă. I-am spus să fie liniștită că, cu siguranță, dacă se liniștește va lua o decizie bună pentru ea.

 Mama oricum este o luptătoare, e o femeie puternică, Motivul nu mi l-a spus în totalitate. A omis să spună unele lucruri, mi-a spus destul de vag. Era supărată si puțin speriată, dar încerca să ascundă.

Să fie ea și să ia ce decizie crede că este mai bună pentru ea. Tot timpul asta am sfătuit-o. Eu sunt alături de ea. Am încredere în decizia ei”, a spus Theodor, potrivit Libertatea.

Citește mai multe știri despre scandalul dintre Ioana și Ilie Năstase: 

Cine e milionarul de la care ar fi pornit scandalul dintre Ilie Năstase și Ioana Simion: „Am sunat-o de ziua ei! Suferă, dar îi va fi devotată”

De ce Ioana Simion nu a depus plângere împotriva lui Ilie Năstase: „Are condamnare, ar fi urât”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
3571243526278012
Valer Nastasa  •  14 Ianuarie 2021, 16:29

Deci pana la urma care e stirea cea mare? Ce a omis sa-i spuna fiului? Inca o data ,despre ce e stirea asta?

joze_maurinio
joze_maurinio  •  13 Ianuarie 2021, 16:40

E clara treaba draga, nu ne mai intelegem. Eu tip la tine Ilie Pintilie, tu ma bati ca la cartofi, deci divortam sau .... ne insuram! Pai, sac de box, draga mea, eu, Ilie Pintilie zic sa ne insuram religios, ca suntem atat de credinciosi ca George Becali, care si-a aurit tot palatul, d-aia ne insuram de 10 ori in viata religios, ca asa e cu credinta si Dumnezeu a spus: Iei o nevasta, daca nu-ti convine, poti sa o returnezi si sa iei alta, de cate ori vrei, mai credinciosule! Pana la urma, de ce sa nu iubesti un bosorog expirat care injura ziariste, e rasist declarat si si-a batut toate cele 15 neveste pe care le-a avut! Jenant!

2177161549205487
Daniel Buriu  •  13 Ianuarie 2021, 15:41

Dar mama ta nu ti-a spus de ce s-a casatorit cu Nastase? Sa nu spui ca din dragostea, ma apuca rasul si sunt la munca, mai ma dau si astia afara .....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close