GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SCANDAL

Cine e milionarul de la care ar fi pornit scandalul dintre Ilie Năstase și Ioana Simion: „Am sunat-o de ziua ei! Suferă, dar îi va fi devotată”

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 10:07 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 11:29

Ioana Năstase Simion (44 de ani) declară că a fost bătută de soțul ei, Ilie Năstase (74 de ani), fost lider ATP. Se pare că scandalul ar fi pornit de la un fost iubit al Ioanei.

  • CONTEXT: Căsnicia lui Ilie Năstase cu Ioana Simion a fost problematică de la început. Cei doi s-au cununat religios în luna iunie a acestui an, deși erau la un pas de divorț. Situația ar fi degenerat pe 8 ianuarie 2021. Fostul lider mondial din tenisul masculin ar fi lovit-o, fiind nevoie de intervenția poliției. Întâmplarea a avut loc într-o locație din București.

Milionarul Nick Rădoi, fost iubit al Ioanei, cu care Ilie Năstase se pare că ar fi avut câteva conflicte în trecut, spune că din cauza lui ar fi pornit scandalul dintre fostul jucător de tenis și soția lui.

„De Sfântul Ion eu am sunat-o să-i fac o urare. Așa obișnuim să ne salutăm noi de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească de trecutul Ioanei. 

N-am să-i mai fac Ioanei nici o urare pentru că e importantă căsnicia lor. Doresc ca Ilie Năstase să se trezească la realitate. Îmi pare rău că s-a ajuns ajuns la violență. Nu voi mai vorbi cu Ioana. Ioana știu că suferă. Va suporta orice și va merge înainte. Va fi o soție devotată”, a declarat Nick Rădoi, potrivit Click.

VIDEO. Ilie Năstase, gest lipsit de fair-play în Piața Victoriei

Citește mai multe știri despre scandalul dintre Ilie Năstase și Ioana Simion: 

De ce Ioana Simion nu a depus plângere împotriva lui Ilie Năstase: „Are condamnare, ar fi urât”

Soția îl acuză pe Ilie Năstase că a bătut-o: „Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără” » Reacția incredibilă a lui Năstase

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
202869341297961
Bluex Blue  •  10 Ianuarie 2021, 20:49

DECI GAZETARII DE LA GAZETA SPORTULUI CONTINUA *** .... *** *** ... ***.. e sport si asta ...face bine la inima si sanatate ... acu depinde de nivelul de pregatire al gazetarilor sa dai mizerii din astea intr-un editorial de sport .. CE ATI FACUT DOMNILOR ATI ANGAJAT gazetarii de la CAnCAn ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibman
sibman  •  10 Ianuarie 2021, 20:02

Aoleu, apare si Marica in cadru? Pazea Ilie ca o sa ai probleme

22cea
22cea  •  10 Ianuarie 2021, 18:48

Cine este domnul in costum de controlor ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează