Comentarii (8)
Bluex Blue  •  10 Ianuarie 2021, 20:49

DECI GAZETARII DE LA GAZETA SPORTULUI CONTINUA *** .... *** *** ... ***.. e sport si asta ...face bine la inima si sanatate ... acu depinde de nivelul de pregatire al gazetarilor sa dai mizerii din astea intr-un editorial de sport .. CE ATI FACUT DOMNILOR ATI ANGAJAT gazetarii de la CAnCAn ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibman  •  10 Ianuarie 2021, 20:02

Aoleu, apare si Marica in cadru? Pazea Ilie ca o sa ai probleme

22cea  •  10 Ianuarie 2021, 18:48

Cine este domnul in costum de controlor ?

mattteo  •  10 Ianuarie 2021, 16:22

Nu e niciodata frumos sa bati pe cineva, fie femeie sau barbat. Dar asta cu violenta fata de femei e o absurfitate de presa. Daca un baiat de clasa a 5-a e abuzat la scoala de fetele mai mare care il umilesc numindu-l "loser, ***, nedemn de a fi vreodata barbat", il scuipa si indeamna si pe alti baieti mai mari sa il bata, atunci fetele alea merita pedepsite? Nu mai lovesti o fata,lovesti un bully. La fel si cu nevestele. Daca o nevasta care i-a jurat credinta sotului il umileste si il numeste "***, bun de nimic, nedemn, comedie de barbat" si il inseala sau il ameninta cu umilinte in fata altor oameni, nu mai e femeie, ci bully. Dar e frumos cum a gandit fata asta. Nastase e de condamnat moral aici, dar o nevasta trebuie sa se gandeasca sa nu ii faca rau sotului, mai ales daca avea deja o condamnare. Bravo ei. Rar de tot femei care sa nu fie egoiste

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Adrian Ionica  •  10 Ianuarie 2021, 16:08

bine ca nu din cauza lui marica..

tororosso  •  10 Ianuarie 2021, 15:13

Un cuplu genial ! ...un senil care se vrea tânăr și o profitoare . Generalul de mucava va rămâne dacă incă nu a rămas un falit căruia i-au tocat junincile averea. Va ajunge precum Gheorghe Zamfir sau piticul Columbeanu .

Per Sonal  •  10 Ianuarie 2021, 14:45

E si normal ce i se intampla... Ce femeie tanara as sta cu maimutoiul batran cu capul putregait decat pentru banii lui....

stelista.lui.schiendler  •  10 Ianuarie 2021, 11:29

Năstase ăsta ar trebui să fie general la intrarea vreunui bordel ... *** ... Cum să faci general al armatei scârba asta ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează