GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ITALIA

GALERIE FOTO Floriana Messina, prezentatoarea numită „visul erotic al fotbaliștilor de la Napoli”, e supărată de ultima decizie a șefilor clubului iubit

Floriana Messina, Foto: Instagram
Floriana Messina, Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iulie 2022 12:35 / Actualizat miercuri, 20 iulie 2022 14:14

Floriana Messina (33 de ani) este prezentatoarea emisiunii „Tutti in Campo” de pe Canale 9, unde prezintă informații din Serie A. Italianca adoră Napoli, atât orașul, cât și echipa de fotbal.

Italianca de origine columbiană este o suporteră înfocată a echipei antrenate de Luciano Spaletti. Prezentatoarea TV își arătă devotamentul și iubirea față de club ori de câte ori are ocazia. 

De curând, aceasta s-a filmat cu pictura murală a lui Diego Maradona din oraș, cel mai mare jucător din istoria napolitanilor.

Floriana Messina, cea mai înfocată fană a lui Napoli

Aceasta are peste 750.000 de urmăritori pe Instagram, unde postează sute de poze senzuale și primește mii de like-uri de la fanii ei.

Formele voluptoase ale brunetei i-au adus și porecla de „Kim Kardashian din Vezuviu”, existând o asemănare între italiancă și vedeta americană.

Floriana a devenit cunoscută după ce a participat la reality-showul Big Brother, în 2011. Ziarul săptămânal „Chi” scria despre Messina că ar fi „visul erotic al fanilor și fotbaliștilor de la Napoli”.

+33 FOTO

Vânzarea lui Koulibaly a înfuriat-o pe Floriana Messina

Una dintre cele mai sexy fane ai lui Napoli n-a avut o săptămână prea bună. Aceasta ar fi fost foarte dezamăgită de faptul că favoriții l-au vândut pe Kalidou Koulibaly la Chelsea, scrie as.com.

Italianca rămâne optimistă că trupa lui Luciano Spalletti va face un sezon bun. Floriana se descrie ca ziarist sportiv, moderatoare TV, dansatoare de salsa și bachata.

+12 FOTO

Citește și:

Ilie Năstase a mers la Nicușor Dan să-i ceară statuie și muzeu: „Sunt unele vai de capul lor acolo, puteau pune încă una”

A 12-a jucătoare a lumii a vorbit despre orientarea sa sexuală: „Da, am o iubită!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  20 Iulie 2022, 21:02

E ca un *** fata asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maradona79
maradona79  •  20 Iulie 2022, 15:09

Bachata este un dans senzual, ati vrea sa exersati cu Floriana miscarile ei preferate din coapse si bazin pe ringul de dans?

nicolae.ungureanu
nicolae.ungureanu  •  20 Iulie 2022, 14:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează