GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  GEST UMANITAR

Florinel Coman, gest superb pentru un copil bolnav » Emoționat de povestea băiatului, a intrat în direct: „Sunt fericit să fac asta”

Florinel Coman, FCSB
Florinel Coman, FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 aprilie 2021 14:12 / Actualizat miercuri, 28 aprilie 2021 14:30

Florinel Coman (23 de ani), vedeta de la FCSB, a făcut o donație pentru un copil în vârstă de 11 ani, care s-a născut cu probleme serioase de sănătate.

Coman, aflat în convalescență după leziunea musculară suferită luna trecută, a fost emoționat de povestea lui Kaplan, un băiat de 11 ani care suferă din cauza unor malformații congenitale.

Kaplan, una dintre persoanele cu probleme pe care Radio ZU, prin campania „Orașul faptelor bune”, vrea să le ajute, a dezvăluit în timpul discuției cu moderatorii postului radio că este fanul lui Florinel Coman.

Florinel Coman, donație pentru un copil bolnav

„Țin cu FCSB. Îmi plac Coman și Dennis Man”, a declarat acesta. La scurt timp după, pe fir a intrat chiar fotbalistul de la FCSB, care a auzit ce a declarat copilul. Coman a decis să doneze o sumă de bani și obiecte semnate de toți colegii săi de la FCSB.

„Am auzit povestea copilașului. Mă scuzați, sunt puțin emoționat. Aș vrea să îl ajut cu o sumă de bani, pe care nu vreau să o fac publică. Vreau să îi dau și o minge și un tricou cu FCSB, cu semnăturile tuturor jucătorilor. Suntem alături de tine, cu toate gândurile bune! M-a emoționat foarte mult, și acum sunt foarte emoționat. Mi-a spus prietena mea, că ea asculta, eu sunt la antrenament. Pot spune că sunt fericit pentru că pot la rândul meu să ajut”, a declarat Coman. 

„Îți mulțumesc foarte mult. Forța Steaua!”, a fost răspunsul copilului, care cu greu și-a stăpânit lacrimile. 

Referitor la problemele medicale cu care copilul se confruntă, a făcut precizări Nevenka, mama acestuia: „Încă de la naștere a suferit intervenții, până în momentul acesta. A fost operat în Spania, Anglia, Italia și urmează în America. Vom pleca iar în America, încă de la naștere ni s-a adus la cunoștință că se vor face experimente pe el, pentru că a fost primul copil născut cu această malformație ano-rectală. Ni s-a spus că este posibil să fie vorba despre un sindrom care tot timpul vine cu noi malformații, noi probleme”.

Florinel Coman nu a mai jucat de pe 25 martie, de la meciul României cu Macedonia de Nord (scor 3-2), când a ieșit accidentat după 13 minute. Aripa stânga de la FCSB are șanse mici să mai evolueze în acest sezon.

Mai multe știri legate de FCSB:

FCSB, păzea! Aspectul care îi îngrijorează pe „roș-albaștri” înainte de meciul cu Universitatea Craiova

El e jucătorul-cheie de la FCSB » Forma sa decide meciurile „roș-albaștrilor”!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează