GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Pep Guardiola către propriul jucător: „Soția ta mă place"

Vlada Sedan. Foto: Instagram +38   FOTO
Vlada Sedan. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 17 februarie 2021 12:31 / Actualizat miercuri, 17 februarie 2021 15:32

Vlada Sedan, iubita lui Aleksandr Zincenko, fundașul stânga de la Manchester City, a povestit pe canalul său de YouTube cum a reacționat Pep Guardiola când internaționalul ucrainean l-a felicitat luna trecută pentru împlinirea a 50 de ani.

„Pep i-a zis așa: «Alex, cel mai important este că soția ta mă place»", a dezvăluit frumoasa prezentatoare de televiziune. Afirmația lui Guardiola ar fi putut fi și o aluzie la faptul că Vlada, de profesie jurnalistă, și-a exprimat dezamăgirea față de antrenor în cadrul unor reportaje atunci când jocul echipei nu mergea. 

Zincenko, 24 de ani, a jucat 83 de meciuri în toate competițiile cu Guardiola manager la City. Jucătorul ucrainian a cerut-o pe Vlada în căsătorie în toamna lui 2019 pe stadionul Olimpic din Kiev, lângă un imens buchet de flori.

GALERIE FOTO. Vlada Sedan, superba soție a lui Aleksandr Zincenko de la City

+34 FOTO

Citește și alte știri despre Vlada Sedan:

FOTO I-a semnat sentința? Soția-reporter a unui fotbalist de la Manchester City l-a criticat dur pe Pep Guardiola: „Încerc să fiu blândă, să nu înjur”

GALERIE FOTO Oleksandr Zinchenko și Vlada Sedan au făcut pasul cel mare! Superba blondă, cerută în căsătorie într-un mod inedit

VIDEO+FOTO Oleksandr Zinchenko și jurnalista Vlada Sedan și-au oficializat relația după sărutul în direct

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close