GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  TRAFIC

Gabriela Firea, anunț îngrijorător » Traficul din București ar fi crescut cu 20% în ultimele zile + ce mesaj are pentru locuitorii Capitalei

Traficul din București s-a intensificat în ultimele zile. foto: Guliver/Getty Images +49   FOTO
Traficul din București s-a intensificat în ultimele zile. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2020 13:42

COVID-19. Anunțul autorităților privind relaxarea restricțiilor după data de 15 mai pare să fi avut un efect de bumerang. Potrivit Gabrielei Firea, primarul general al Capitalei, traficul din București ar fi crescut cu 20% în ultimele zile. 

Într-o postare pe contul său de Facebook, Gabriela Firea le-a transmis un mesaj locuitorilor Capitalei, pe care îi îndeamnă să respecte în continuare măsurile impuse pentru combaterea răspândirii noului tip de coronavirus.

„Am evaluat, în cursul zilei de ieri, la Centrul de Monitorizare a Traficului din cadrul Primăriei Capitalei, împreună cu directorul Poliției Locale și cu directorul executiv al Direcției Transporturi, această situație, precum și modul în care transportul public de suprafață a fost adaptat condițiilor de criză. 

Trebuie să fim conștienți cu toții că nerespectarea strictă a măsurilor impuse de autorități poate zădărnici aceste eforturi considerabile. De aceea, le recomand tuturor bucureștenilor să evite în continuare orice deplasări care nu sunt urgente sau foarte importante și să respecte regulile de igienă și de distanțare socială”, a declarat Gabriela Firea, potrivit Hotnews.

FOTO. Cum arată Bucureștiul în timpul pandemiei: 

+45 FOTO

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește și alte știri de actualitate:

CORONAVIRUS. Ultima oră » Bilanț în România: a crescut din nou numărul de îmbolnăviri

Începe vârtejul! Donald Trump vrea despăgubiri URIAȘE din partea Chinei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
deusdat
deusdat  •  01 Mai 2020, 20:14

Mă amuză ce mare respect arată GSP față de ”președintele” Johannis. Probabil e din cauza modului eroic în care apără Ardealul :)))

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  01 Mai 2020, 15:51

C-asa-i tot romanul cu BMW de 100 de euro adus din Germania de la fiare vechi? Vrea sa-l probeze la vrreme de pandemie. Sa vada si vecinii! Si tot ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează