GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ITALIA

GALERIE FOTO Diletta Leotta, decizie surpriză: „Nu mă las intimidată!”. Ce proiect face public

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 12:41 / Actualizat miercuri, 23 septembrie 2020 13:04

Diletta Leotta, cea mai sexy reporteră și prezentatoare TV din Italia, și-a etalat mai nou și talentul la scris. A anunțat că va publica prima carte, cu titlul „Alege să surâzi": 

Diletta Leotta, foto: Instagram @dilettaleotta
Diletta Leotta, foto: Instagram @dilettaleotta
Diletta Leotta, foto: Imago
Diletta Leotta
+38 FOTO

„O poveste autentică și sinceră, a unei femei ce a avut curajul să rămână mereu fidelă sieși și proiectelor sale și a reușit să transforme fiecare experiență negativă într-una pozitivă. E povestea unei femei ambițioase și inteligente, care, fără a se lăsa intimidată ori copleșită de judecăți comune, după ani de studiu și sacrificii, își revendică dreptul de a fi apreciată pentru profesionalism. Ți se întâmplă să fii greșit înțeleasă și trebuie să faci apel la toată apărarea ca să nu te prăbușești. Și alegi să surâzi".

Diletta Leotta, foto: Instagram @dilettaleotta
Diletta Leotta, foto: Instagram @dilettaleotta
Diletta Leotta, foto: Imago
Diletta Leotta
+38 FOTO

Răsfoiește alte galerii foto:

GALERIE FOTO Miss Universe, dar și Miss Fata de la Țară. Mariana răvășește netul: cel mai hot model văzut la sală

GALERIE FOTO Alessia, escapadă la mare cu logodnicul înainte de reluarea campionatului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bluerush
bluerush  •  23 Septembrie 2020, 13:06

Eu nu inteleg o chestie la fetele acestea si in anumite cazuri nu cred ca isi folosesc prea mult creierul. Practic isi cer respectarea inteligentei, vorbesc despre profesionalist si integritate profesionala, despre sacrificii si munca dusa la extrem, insa principala imagine pe care o promoveaza este aceea a epatarii prin intermediul fizicului. Fara discutie ca nu este nici o rusine sa fii femeie frumoasa si ca acest aspect nu iti reduce din coeficientul de inteligenta, sau nu ar trebui, insa cand principala chestie prin care te remarci sunt cele 15-20 de poze "sexy" pe care le "scoti" saptamanal, pana la urma la ce te astepti??? Cand principalele stiri cu tine sunt cele de "cancan", ca sa zic asa, este normal ca imaginea publicului sa fie cea care este. Pana la urma, publicul nu te stie pe tine in viata de zi cu zi iar tu fiind o persoana publica generezi o anumita imagine prin modul in care apari pe sticla, media sau prin modul in care vorbesti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează