GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

VIDEO+foto George Pușcaș, în tandrețuri cu o cântăreață din România! Au fost filmați împreună în Mykonos

Alexandra Stan. Foto: Instagram +46   FOTO
Alexandra Stan. Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 30 iunie 2023 11:07 / Actualizat vineri, 30 iunie 2023 13:19

George Pușcaș (27 de ani), atacantul naționalei, se relaxează într-o vacanță de lux pe insula miliardarilor, Mykonos, din Grecia. Fotbalistul nu e singur, el a apărut în compania cântăreței Alexandra Stan, care se zvonește că îi e iubită. 

După meciurile naționalei din Kosovo și Elveția, George Pușcaș a intrat în vacanță la fel ca și Denis Alibec și Ianis Hagi, care s-au relaxat la Saint Tropez. Pușcaș a preferat să meargă pe insula Mykonos, unde s-a afișat alături de cântăreața Alexandra Stan. 

+42 FOTO

VIDEO. George Pușcaș, în tandrețuri cu Alexandra Stan

Cei doi nu s-au ferit de ochii curioșilor și au apărut împreună în mai multe poze publicate pe Instagram. Sunt surprinși foarte apropiați, cu zâmbetele până la urechi. În plus, în urmă cu câteva zile, artista a postat pe internet o poză în care apare în tricoul cu numărul 9 al naționalei, însă abia acum fanii și-au dat seama că Alexandra Stan a îmbrăcat, de fapt, tricoul lui George Pușcaș. 

În ceea ce privește viața amoroasă a lui George Pușcaș, Fabiola Matiuță a fost ultima femeie cu care fotbalistul a fost într-o relație de lungă durată. S-au despărțit la finalul lui 2020.

Viața amoroasă a cântăreței Alexandra Stan

Alexandra Stan a fost căsătorită o singură dată, cu Emanuel Necatu, de care a divorțat în octombrie 2021. După divorțul de Emanuel Necatu, Alexandra Stan s-a iubit cu artistul Alex Parker. 

În aprilie, presa din Turcia a cuplat-o cu un alt bărbat, un fotbalist cu nouă ani mai mic decât ea. Cotidianul turcesc Takvim a scris despre legătura dintre Alexandra Stan și Altay Bayindir, în vârstă de 24 de ani, care e portarul titular al echipei Fenerbahce: „Alexandra a pus ochii pe Altay Bayindir, portarul lui Fenerbahçe”. Cei doi nu au confirmat relația. 

Alexandra Stan: „După 35 de ani aș vrea să îmi fac și eu o familie”

Recent, Alexandra Stan (34 de ani) spunea că vrea neapărat să își întemeieze o familie. „Am avut relații doar cu bărbați pe care i-am iubit și nu au contat niciodată banii pentru mine. Nu am avut nici măcar o relație cu cineva pentru bani. Am fost cu cineva care avea mai mulți bani ca mine, dar nu asta a contat atunci. 

Eu nu aș putea să fiu cu cineva doar pentru că are bani. După 35 de ani aș vrea să îmi fac și eu o relație și o familie, până atunci m-aș ocupa de carieră. Trag tare ca să îmi meargă și să fiu focusată pe carieră. Dacă este iubirea adevărată vine să te completeze, nu vine să te pună să alegi între carieră și dragoste. Pentru mine cel mai mult într-o relație contează sinceritatea”, a recunoscut cântăreața în emisiunea Alexandrei Ungureanu de la Kanal D2. 

+42 FOTO

Citește și:

Căpitanul României, logodit la 23 de ani cu iubita din adolescență

Cine e iubita lui Radu Drăgușin! Numărul pe care fundașul îl poartă pe tricou are legătură cu relația lor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
tristan
tristan  •  01 Iulie 2023, 15:25

Nici la fata asta nu l vad in stare pe Pușcaș sa marcheze..

inecula
inecula  •  01 Iulie 2023, 10:11
Postat de Stelian66 pe 30 Iunie 2023, 18:32

El nu e in tandreturi cu mingea . In plus , este in divort cu fotbalul de cand s-a apucat .

Practic fotbalul s-a apucat de el,alearga pe teren,ii cade mingea pe cap fara sa vrea si da pasa la coechipier si dam gol pe contra atac :)))

Johnny_76
Johnny_76  •  30 Iunie 2023, 18:33

Să le fie de bine , fiecare cu viață lui !!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează