GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SPANIA

Anunțul care o va înfuria pe Shakira » Ce le-ar fi spus apropiaților: „Ăsta e planul lui cu noua iubită”

Gerard Pique și Shakira +49   FOTO
Gerard Pique și Shakira

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2022 15:15 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2022 15:39

Gerard Pique (35 de ani), fundașul Barcelonei, ar vrea să facă un copil cu noua sa iubită, Clara Chia Marti, potrivit jurnalistului Jordi Martin.

Fotbalistul catalan are deja doi copii, ambii cu Shakira: Milan (9 ani) și Sascha (7 ani). Potrivit Marca, Pique și-a dorit întotdeauna un al treilea copil, dar s-a lovit de refuzul artistei.

Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
+45 FOTO

„Pique vreaa un copil cu Clara Chia”

Presa din Spania notează acum că Gerard Pique și Clara Chia ar putea avea un copil, deși relația dintre cei doi este relativ nouă.

„Este ceva care o va deranja foarte mult pe Shakira, pentru că ea și Pique au vorbit mult despre asta. Este un lucru în privința căruia cei doi nu au căzut de acord”, a spus jurnalistul Jordi Martin în cadrul emisiunii „Socialite”. 

„Este ceva ce nu ne-am imaginat că se va întâmpla atât de devreme. Pique și-a informat cei mai apropiați prieteni că vrea un al treilea copil, iar acest lucru s-ar putea întâmpla în 2023. Este foarte îndrăgostit de Clara. Vrea o relație cât mai stabilă alături de ea. Pare mai fericit ca niciodartă”, a declarat Jodi Martin, citat de Marca.

+14 FOTO

Vezi și:

Calvarul neștiut al Andreei Hanca: „4 luni de chin și durere. Am ajuns de urgență la spital de două ori”

Scene incredibile la proba cântarului » Un model a încercat să-l sărute: „Tu să taci! Puteam să-ți fiu mamă vitregă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează