GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  AFACERE

Gigi Becali a semnat unul dintre cele mai râvnite contracte: „Îi mulțumim pentru cooperare și îi urăm spor!”

FOTO: profit.ro
FOTO: profit.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2022 17:55 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2022 18:29

Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a semnat un contract-record cu Agenția Domeniilor Statului. 

Gigi Becali a investit peste 5 milioane de euro în transferurile de la FCSB în acest an, dar își continuă investițiile și în celelalte domenii. În luna octombrie a semnat un contract râvnit de toți fermierii României. 

Șeful PSD confirmă spusele lui Gigi Becali și recunoaște că o vrea pe FCSB în Ghencea: „Mă implic! E momentul ca această situație aberantă să înceteze!”
FCSB
Șeful PSD confirmă spusele lui Gigi Becali și recunoaște că o vrea pe FCSB în Ghencea: „Mă implic! E momentul ca această situație aberantă să înceteze!”

A concensionat 850 de hectare de teren de la ADS (Agenția Domeniilor Statului) pe raza localităților Tulcea, Nufăru, Mahmudia și Murighiol. Din întreaga suprafața, 755 de hectare sunt de teren agricol, informează Agro-TV.

Gigi Becali, investiție în județul Tulcea

„Cu mare bucurie vă anunțăm că astăzi 20 octombrie ADS-Agenția Domeniilor Statului prin domnul Sava George, Directorul General Adjunct, a semnat astăzi unul dintre cele mai mari contracte de concesiune din istoria ADS! 

Îi mulțumim domnului George Becali pentru cooperare și îi urăm spor în exploatarea cu succes a Pământului Românesc!”, scrie în postarea de pe pagina de Facebook a ADS.

VIDEO. Dumitru Dragomir, propunere pentru Gigi Becali: „Ar face o afacere foarte bună!”

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO EXCLUSIV Mircea Sandu voia grațierea unui condamnat din Dosarul Transferurilor: „Băi președinte, ai bun-simț și dă-i drumul din închisoare!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (34)
fibra
fibra  •  31 Octombrie 2022, 11:08

Problema e ca pe unde trece personajul se cam alege praful.Suntem obisnuiti,

007claudiu
007claudiu  •  31 Octombrie 2022, 01:16

Oare nu e acel Sava care reprezenta Nike si facea contractul de sponsorizare cu Fcsb? Oare de ce nu se dispenseaza Gigi de Meme? Pentru astfel de interventii, unde trebuie, ca doar nu se castiga pe bune!

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  30 Octombrie 2022, 23:28
Postat de miciBIO pe 30 Octombrie 2022, 20:50

Pot înțelege de ce Ciolacu face lobby pentru Becali să joace în Ghencea, se întâmplă astfel de..."parandărături". Zic și eu, o părere de neștiutor...

Urmeaza alegeri, trebuie si PSD sa isi asigure cumva niste voturi din partea gigistilor

Vezi toate comentariile (34)
Comentează