GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  AVUȚIE

Gigi Becali, prăbușire în topul Forbes al celor mai bogați români » Unde se situează finanțatorul FCSB + Cum arată top 10

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2020 08:14 / Actualizat luni, 07 decembrie 2020 08:23

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul FCSB, nu figurează în topul celor mai bogați români în 2020, prezentat de revista de specialitate Forbes.

Precum în fiecare an, Forbes a prezentat în această lună topul celor mai bogați români. Dacă în urmă cu mai bine de 10 ani Becali se afla între cei mai bogați 3 români, lucrurile nu mai sunt nici pe departe la fel de roz pentru latifundiar în prezent.

Becali nu intră nici măcar în top 30, unde Forbes i-a clasat pe cei cu averi de peste 500 de milioane de lei (echivalentul a 102,6 milioane de euro). Scădere dramatică chiar față de începutul lui 2019, când Forbes susținea că averea sa se învârte în jurul sumei de 500 de milioane de euro!

Topul celor mai bogați români

Un alt nume din lumea sportului, Ion Țiriac (81 de ani), se află pe podiumul celor mai înstăriți români, cu o avere estimată la 6 miliarde de lei. Țiriac este depășit în ierarhie de Daniel Dines, cofondatorul firmei de software UiPath, și de Dragoș și Adrian Pavăl, frații care dețin compania Dedeman.

NUMEAVERE
1. Daniel Dines7,7 miliarde lei
2. Dragoș și Adrian Pavăl7,5 mld. lei
3. Ion Țiriac6 mld. lei
4. Anastasia Soare2,3 mld. lei
5. Zoltan Teszari1,9 mld. lei
6. Radu Dimofte1,5 mld. lei
7. Familia Talpeş1,4 mld. lei
8. Andrei Diaconescu și Victor Căpitanu1,4 mld. lei
9. Anca Vlad 1,3 mld. lei
10. Iulian Dascălu1,2 mld. lei

VIDEO. Cătălin Zmărăndescu, mesaj criptic legat de experiența sa cu Gigi Becali: „Să vă spun ce se întâmpla înainte de biserică sau după?”

Citește și: 

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Scor halucinant după numărătoarea a 95% dintre voturi pentru partidul AUR + diferența crește între PSD și PNL

Cine e AUR, partidul-surpriză de la alegeri, venit direct din galerie » Președintele „ultras” vrea să schimbe „Legea lui Mitică”: e liderul „Uniți sub tricolor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rocky2
rocky2  •  07 Decembrie 2020, 10:28

Făcătura penală fcsb dispare cu tot cu ciobanul infractor cat de curând!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează