Articol de - Publicat sambata, 04 noiembrie 2023 23:05 / Actualizat sambata, 04 noiembrie 2023 23:38

Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, face afirmații șocante legate de procesul fiului Mario. 

  • Pe 18 octombrie 2023, Mario Iorgulescu a fost condamnat la 13 ani și 8 luni de închisoare cu executare, pentru comiterea infracțiunii de omor și conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe
  • Mario Iorgulescu se află în aceste momente în Italia, fiind dat în urmărire generală 
  • Gino Iorgulescu susține că Mario este bolnav și nu poate reveni în România.

Gino Iorgulescu a revenit cu un comunicat amplu în care susține că probele toxicologice nu au fost luate corespunzător în cazul fiului Mario. Președintele LPF șochează și mai departe. Susține că victima ar fi făcut parte dintr-un clan interlop, că ar fi consumat o cantitate mare de cocaină și că familia ar fi cerut suma de 3 milioane de euro. 

Cine sunt jucătorii care au adus titlul mondial în România » Bourceanu nu e singurul fotbalist profesionist din lot!
România, campioană mondială
Cine sunt jucătorii care au adus titlul mondial în România » Bourceanu nu e singurul fotbalist profesionist din lot!

Scrisoare șocantă a lui Gino Iorgulescu: „Persoana decedată era membră a unui clan interlop”

„Daniel Vicol, persoana decedată în urma impactului în care nu purta centură de siguranță și se afla sub influența Cocainei, fiindu-i depistată o doză foarte mare, de consumator, membră a unui clan interlop specializat în trafic de persoane/proxenetism în afara granițelor țării. 

Totodata, femeile din clan sunt renumitele vrajitoare care au escrocat-o si pe Oana Zavoranu. Totodată, există suspiciuni mai mult decât rezonabile ca aceste persoane practicau în mod obișnuit înșelăciunea prin metoda «accidentul». 

Socrul victimei a fost a doua zi la mine, la spital, si mi-a cerut 3 milioane de euro, in contextul in care ginerele lui nici macar nu era înmormantat, iar fiul meu era in pragul morții. In pofida acestor fapte, în aparitiile televizate repetate din acea perioada mințeau și spuneau ca nu au cerut si nu au vrut nimic din partea familiei Iorgulescu de la care au refuzat ajutorul oferit. 

Dupa cum spuneam, încă din prima zi de dupî accident, socrul/tatal concubinei persoanei vătămate, numitul Sigismund Minca, zis Tane din clanul Sadoveanu din Chitila – în prezent în închisoare - a venit la spitalul unde era internat fiul meu să imi ceara bani”, a transmis Gino Iorgulescu, potrivit Lumea Justiției. 

Datele-cheie din dosarul lui Mario Iorgulescu:

  • La două săptămâni de la accidentul din 2019 în care a provocat decesul unui bărbat, Mario Iorgulescu a fost transferat de familie în Italia, de unde nu s-a mai întors.
  • Expertiza tehnică a relevat faptul că în momentul impactului Mario Iorgulescu conducea cu o viteză aproximativă de 240 km/h.
  • Mario Iorgulescu a consumat cocaină în ziua accidentului, conform expertizei medicale, probe recoltate la spitalul Elias. În momentul impactului cu autoturismul marca Audi condus de decedat, Iorgulescu jr. avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.
  • Sub influența alcoolului și a halucinogenelor, Mario Iorgulescu a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani.
  • Pe numele lui Mario Iorgulescu există un mandat de arestare și pentru alt caz. În 2021, fiul președintelui LPF a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe.

VIDEO. Dumitru Dragomir, despre problemele lui Gino Iorgulescu: „Stă până face banii de pensie

Citește și alte știri de actualitate: 

Sărbătoare mondială » România n-a plecat doar cu trofeul suprem din Emiratele Arabe Unite! Ce s-a întâmplat pe podium
România, campioană mondială
Sărbătoare mondială » România n-a plecat doar cu trofeul suprem din Emiratele Arabe Unite! Ce s-a întâmplat pe podium
Victor Becali a reacționat după procesul pierdut de Dennis Man în fața Anamariei Prodan: „Nu a avut contract!”
PROCES
Victor Becali a reacționat după procesul pierdut de Dennis Man în fața Anamariei Prodan: „Nu a avut contract!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”