GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Guvernul spaniol a limitat reclamele la jocuri de noroc pe timpul pandemiei de coronavirus » Ce măsuri economice s-au mai luat astăzi

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2020 17:41

Spania a depășit numărul de 8.000 de morți din cauza coronavirusului și e lovită din plin și de o criză financiară. Autoritățile de la Madrid au luat astăzi o serie de măsuri importante, printre care limitarea reclamelor la jocuri de noroc.

O asociație a foștilor dependenți de jocuri de noroc a alertat Guvernul spaniol. Izolarea provocată de coronavirus a crescut substanțial numărul persoanelor care s-au înregistrat și au depus bani pe site-urile de pariuri sau de jocuri online. Linia deschisă oamenilor care își recunosc viciul a fost mai încinsă ca niciodată și i-a făcut pe oficiali să ia o măsură drastică. 

Reclamele la cazinourile și agențiile online de pariuri vor fi limitate pe TV, radio, YouTube și pe orice altă platformă de promovare. Acestea vor putea fi difuzate doar în intervalul orar 1 - 5 dimineața, informează El Pais.

VIDEO / Cele mai recente informații despre coronavirus în România

Alte măsuri economice anunțate astăzi de spanioli

  • Toate evacuările sunt suspendate pentru următoarele 6 luni. 
  • Vor fi oferite microcredite cu dobândă zero pentru cei care trebuie să își plătească chiria
  • Guvernul va oferi un ajutor de 440 de euro pe lună muncitorilor temporari care nu pot beneficia de șomaj.

Citește și alte știri despre coronavirus:

COVID-19. Tragedie în familia lui Petre Grigoraș » I-a murit un frate din cauza coronavirusului: „În 5 minute l-au băgat în mormânt, fără slujbă”

COVID-19. Cea mai dură zi în Spania: 849 de morți în ultimele 24 de ore » La New York se anunță „un tsunami”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
2078200209136590
Calu Balan  •  30 Mai 2020, 13:19

Nu sunt idioti! Sunt doar dependenti! Clar, e mai usor sa previi decat sa vindeci! Ar trebui si la noi luata masura asta! Dar nu o.sa vezi! Se castiga prea mult in industria asta si multi bani ia bagati 8n fotbal prin reclame la majoritatea echipelor de pe mapamond!

1566178743642986
Vlad Hartea  •  31 Martie 2020, 18:46

Asta ar trebui sa se intample si la noi in tara !! Multi idioti nu isi iau mancare ca sa joace la pariuri !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează