GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  HOROSCOP

Horoscop Urania // Previziuni astrologice pentru Ion Țiriac, Gigi Becali și Marius Șumudică » Afaceri în impas, bătăi de cap și probleme mari

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 13:26

Urania este unul dintre cele mai cunoscute nume din România! Și asta datorită predicțiilor astrale pe care le face. O puteți citi în fiecare săptămână în paginile ziarului Libertatea, dar și online. (DETALII AICI)

Astăzi am decis să alegem trei personaje extrem de cunoscute din sportul românesc și să vedem ce le prezice Urania pentru perioada imediat următoare. Vorbim despre o astrogramă pentru perioada 11-17 aprilie 2020.

Cum le va merge în următoarea perioadă lui Marius Șumudică (antrenor la Gaziantep), Ion Țiriac (președintele Federației Române de Tenis) și Gigi Becali (patron la FCSB) aflăm mai jos. Iată astrograma făcută de Urania pentru zodiile celor trei.

MARIUS ȘUMUDICĂ
(4 MARTIE - PEȘTI)

Probleme la Gaziantep?

Între 11 și începutul zilei de 13 aprilie, posibilă problemă de autoritate profesională, de apărare sau de consolidare a unei funcții, de punere în practică a principiilor care stau la baza activității pe care o depun sau a asumării de noi sarcini și atribuții de serviciu (numire în funcție, primire de responsabilități publice, etc.).

ION ȚIRIAC
(9 MAI - TAUR)

Tot cu gândul la bani!

Între 11 și începutul zilei de 13 aprilie, dialog la distanță între soluțiile practice inspirate și interesele materiale sau bănești importante care au nevoie de o rezoluție juridică; nota generală va fi mai degrabă de corectare a unei erori de înțelegere a legii sau de strategie financiară. Apoi, continuă procesul de reașezare în viața publică și în activitatea profesională în urma unor crize, șocuri, conflicte, situații-limită care le-au zdruncinat o anume ordine a lucrurilor.

GIGI BECALI 
(25 IUNIE - RAC)

Bătăi de cap la FCSB

Între 11 și începutul zilei de 13 aprilie, preocupări de natură juridică, interes pentru chestiunile legale ce privesc o abordare profesională curentă (obligații contractuale, salarizare) sau una ce privește o chestiune de sănătate; pentru moment, deși nu este vorba de un ghinion sau de un refuz, situația nu oferă soluții solide și nici premise acceptabile, iar nota generală este de amânare, de așteptare.

Dan Puric face o analiză dură pentru GSP: „Prefer să am dreptate singur decât să mă înșel cu mii de dobitoci!”

CITEȘTE ȘI:

CORONAVIRUS. Ultima oră » Un nou bilanț în România: 5.990 de cazuri de coronavirus » Record negativ de îmbolnăviri în ultimele 24h

COVID-19. Marius Șumudică, primul român infectat cu coronavirus? „N-aveam gust, n-aveam miros, am dat virusul la tot staff-ul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează