GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DESPĂRȚIRE

FOTO Ilary Blasi, dezvăluiri despre relația cu Francesco Totti și motivul despărțirii lor: „Am venit să vă spun adevărul meu”

Ilary Blasi explică despărțirea de Francesco Totti. Foto: Verissimo +32   FOTO
Ilary Blasi explică despărțirea de Francesco Totti. Foto: Verissimo

Articol de - Publicat miercuri, 06 decembrie 2023 16:55 / Actualizat miercuri, 06 decembrie 2023 17:45

Ilary Blasi, în vârstă de 42 de ani, a spus „adevărul ei despre Francesco Totti” într-o emisiune de televiziune. Vedeta i-a vorbit Silviei Toffanin despre despărțirea de fostul jucător al Romei și unul dintre cei mai importanți fotbaliști italieni din ultimele decenii.

„Întoarcerea lui Ilary Blasi, adevărul ei. După furtuna mediatică și o lungă tăcere, primul ei interviu televizat, în exclusivitate, la Verissimo”, anunța televiziunea italiană.

FOTO. Ilary Blasi explică despărțirea de Francesco Totti: „A fost mereu gelos pe mine”

Ilary Blasi
Noemi Bocchi
Noemi Bocchi
Noemi Bocchi
Noemi Bocchi
+28 FOTO

Ilary Blasi și Francesco Totti (47 de ani) au fost unul dintre cele mai populare cupluri din Italia, până când, după ce a fost dezvăluită o infidelitate a fostului fotbalist, s-au despărțit în 2022, după 17 ani de căsnicie (s-au cunoscut în 2001 și s-au căsătorit la 19 iunie 2005).

„Am petrecut un an și jumătate observând și înțelegând ce s-a întâmplat. Am citit și am ascultat toate punctele de vedere și opiniile diferite. Așa că de data aceasta mi s-a părut corect să spun și eu povestea mea”, a început Ilary Blasi.

„Francesco a fost mereu gelos pe mine, gelozia lui nu era ceva nou. Dar nu am chef să compar asta cu tragediile din ziua de azi. El este tatăl copiilor mei. Poate că era confuz, speriat, poate că era o cale de scăpare mai ușoară, dar nimic asemănător cu ceea ce simțim în zilele noastre”, spune Ilary Blasi, care a povestit pentru „Verissimo” că fotbalistul i-a cerut chiar să își părăsească locul de muncă și să renunțe la rețelele de socializare pentru a se dedica familiei.

Ilary Blasi spune adevărul despre infidelitatea lui Francesco Totti și despărțirea lor

„Alte trădări? Probabil că da, dar nu am nicio dovadă. În inima mea, acum spun da”, spune modelul despre relația dintre Totti și Noemi Bocchi. 

Despre conținutul documentarului Netflix, „Unico”, care povestește motivele destrămării căsniciei, Ilary Blasi susține că „nu trebuie să conving pe nimeni. Am făcut tot ce am putut pentru a salva această căsnicie și am făcut ceea ce ar trebui să facă o soție și o mamă. Dar nu a funcționat”.

FOTO. Francesco Totti s-a cuplat cu fosta soție a unui ex-manager de la Lazio

Noemi Bocchi
Noemi Bocchi
Noemi Bocchi
Noemi Bocchi
Noemi Bocchi
+28 FOTO

Francesco Totti (47 de ani) a apărut în februarie 2022 lângă noua iubită, Noemi Bocchi (36 de ani), la partida AS Roma - Genoa 0-0. Conform publicației Repubblica, Totti și-ar fi înșelat soția și i-ar fi comunicat de-atunci că se desparte de ea pentru a fi alături de Noemi.

Noemi Bocchi, licențiată în economie, are și ea doi copii dintr-o altă relație, iar fostul ei soț, antreprenor în prezent, a fost în trecut managerul unei echipe de juniori a celor de la Lazio, rivala de-o viață a lui Totti.

„Nu prea m-am gândit la asta. Într-adevăr, Noemi este opusul lui Ilary, din punct de vedere al caracterului. Dar nu-mi place să fac comparații. Obișnuiam să ne petrecem timpul ca amici. Apoi, după Anul Nou, a devenit o poveste”, s-a destăinuit Totti.

Citește și:

Handbalista trimisă acasă de Florentin Pera și-a găsit noua vocație: „Ești pregătit?”
CM de handbal feminin
Handbalista trimisă acasă de Florentin Pera și-a găsit noua vocație: „Ești pregătit?”
Simona Halep ar fi părăsit România » Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
MUTARE
Simona Halep ar fi părăsit România » Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
dodo001
dodo001  •  08 Decembrie 2023, 09:57

Ce frumoasa poveste!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează