GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

WTF?! Imagini HORROR în Spania! O sculptură dedicată victimelor COVID-19 a stârnit repulsie generală: „O fantomă care se c**ă!”

Versiunea finală, în stânga, vs. versiunea publicată în 2017 a sculpturii COVID-19 // sursă foto: Instagram @ vochoaescultor +4   FOTO
Versiunea finală, în stânga, vs. versiunea publicată în 2017 a sculpturii COVID-19 // sursă foto: Instagram @ vochoaescultor

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2020 10:07

Sculptura intitulată „Eroii COVID-19”, instalată în regiunea Puerta del Sol din Madrid, a cauzat un val de reacții negative în Spania.

Isabel Diaz Ayuso, președinta Comunității din Madrid, și-a dorit foarte mult deschiderea unui memorial în onoarea victimelor crizei de coronavirus. Primul element a fost ales: o sculptură realizată de artistul Victor Ochoa, informează Marca.

Val de critici: „C***t pe băț!”

Totuși, creația nu pare a fi originală, inspirată de tragedia provocată de COVID-19, care a cauzat aproape 28.000 de decese în Spania, ci mai degrabă reciclată. În 2018, autorul acesteia a publicat o imagine cu o versiune similară a sculpturii pe contul său de Instagram. Acesta a notat că opera datează din 2017.

Sculpturii i-au fost atribuite cuvinte grele pe rețelele de socializare, aceasta fiind descrisă de spanioli drept un „c***t pe băț” sau „o fantomă care se c**ă”. Opera originală a artistului nu a prevăzut piedestalul de bronz, care pare să atragă cea mai pare atenție acum.

Sculptura este dedicată „tuturor celor care își riscă viața pentru a ne proteja de COVID-19 și celor care nu au fost în stare să învingă boala” și este realizată din bronz și rășini.

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri de actualitate despre COVID-19:

Efectul ascuns al COVID-19: sunt 3 tipuri de coșmaruri care s-au înmulțit în ultima perioadă! Cum pot fi combătute

Ultima oră » Bilanț în România: 198 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
gago747
gago747  •  25 Mai 2020, 21:35

Pare un cal care vrea să ajungă în spațiu fără rachetă, și drept consecință *** cu o viteză de mai mult de 8 km / s.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tiberiu33
tiberiu33  •  22 Mai 2020, 11:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează