GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INCIDENT

UPDATE Incident șocant în apropiere de sala unde s-a jucat Dinamo - PSG: „Autoturismul a fost găsit abandonat”. Polițiștii l-au prins pe făptaș

Un incident incredibil s-a petrecut în această seară la câteva sute de metri de sala Polivalentă, cu oră înaintea meciului dintre Dinamo și PSG, scor 29-36, din Liga Campionilor la handbal masculin.
Un incident incredibil s-a petrecut în această seară la câteva sute de metri de sala Polivalentă, cu oră înaintea meciului dintre Dinamo și PSG, scor 29-36, din Liga Campionilor la handbal masculin.

Articol de - Publicat joi, 27 octombrie 2022 09:15 / Actualizat joi, 27 octombrie 2022 09:28

Un incident incredibil s-a petrecut în miercuri seară la câteva sute de metri de sala Polivalentă, cu oră înaintea meciului dintre Dinamo și PSG, scor 29-36, din Liga Campionilor la handbal masculin.

Miercuri, în jurul orei 19:00, un bărbat a făcut scandal la intersecția bulevardelor Gheorghe Șincai, Tineretului și Dimitre Cantemir din Capitală. Aflat la volanul unui bolid Mercedes de culoare albă, a refuzat să răspundă somațiilor repetate ale polițiștilor: „Dă-te jos, dă-te jos!”.

UPDATE » Bărbatul a fost prins de poliție

Bărbatul care a cauzat incidentul din Sectorul 4 a fost prins de polițiști în noaptea de miercuri spre joi, potrivit G4Media. El a fost condus la Secția 19 din Capitală.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Incident în sectorul 4 din Capitală

Un echipaj de jandarmi, aflat în zonă pentru meciul dintre Dinamo și PSG, a intervenit. Au strigat către șoferul care s-ar fi aflat în stare de ebrietate, conform martorilor, au încercat să spargă geamul lateral și să îl scoată din mașină, dar fără succes.

  • sursa video: Ștefan Șteff/Sectorul 4 Berceni

Bărbatul a demarat, a lovit o mașină aflată în față, riscând să îi rănească pe jandarmi, apoi și-a continuat nestingherit traseul, printre pietonii care traversau strada. Autoritățile îl caută în aceste momente, potrivit Libertatea. Mașina avariată a fost găsită.

La data 26 octombrie 2022, în jurul orei 19.00, polițiști ai Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de monitorizare și fluidizare a traficului rutier, pe o stradă din Sectorul 4, au solicitat conducătorului unui autoturism, care încălcase mai multe reguli de circulație, să oprească. Acesta nu s-a conformat indicațiilor polițistului, în sprijin venind și o echipă de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București. 

La solicitarea forțelor de ordine să oprească și să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme. Autoturismul a fost dat în atenție și a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4. În momentul de față polițiștii desfășoară activități în vederea identificării și depistării conducătorului auto.
- Poliția Capitalei

Citește și alte știri de actualitate: 

Dan Petrescu, reacție suburbană la adresa reporterului GSP prezent în Turcia » L-a înjurat în timpul conferinței!

EXCLUSIV GSP a vorbit cu antrenorul care s-a ocupat în trecut de comunicarea dintre Simona Halep și ANAD: „Mi se pare de domeniul fantasticului! Noi sunam să verificăm și remedii naturiste”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
creeperno807
creeperno807  •  27 Octombrie 2022, 22:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ios_ge.
ios_ge.  •  27 Octombrie 2022, 12:21
Postat de bufnila pe 27 Octombrie 2022, 00:28

Ce este de scris? Dinamo a pierdut, aia de la PSG nici nu s-au agitat prea mult.

Domnu' redactor schimbati sigla, shade rushine!

gazetadetumbe
gazetadetumbe  •  27 Octombrie 2022, 11:43
Postat de Tarabas pe 27 Octombrie 2022, 10:19

Da,da... Soros, reptilienii si oculta au pus mana de la mana si i-au platit, pai altfel n-aveau cum, ca erau multi. Ah si vezi ca incurci pomenile, aia cu micul electoral sunt cei ce au dat ordonanta, nu cei ce protestau impotriva ei.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează