GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Incredibil: ce s-a întâmplat în New York după declarația stupidă dată de Donald Trump » Ce au făcut americanii

Donald Trump vrea să obțină al doilea mandat de președinte al SUA // FOTO: Guliver/GettyImages +32   FOTO
Donald Trump vrea să obțină al doilea mandat de președinte al SUA // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2020 08:03

Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii, a avut joi noapte o declarație șocantă și a spus că s-ar putea injecta dezinfectant în corpul uman în lupta împotriva coronavirusului. Vorbele sale au creat panică printre medici și au cauzat multor probleme oamenilor din New York.

Centrul pentru Controlul Toxicității din orașul New York a anunțat că, la doar câteva ore după conferința lui Donald Trump, a primit un număr dublu de reclamații cu intoxicări cu produse chimice, anunță NBC. În doar 18 ore, 30 de persoane au sunat și au reclamat faptul că s-au intoxicat cu soluții de igienizare: 9 cu Lysol (un dezinfectant), 10 cu clor și 11 cu alte produse de curățenie. Din fericire, niciunul dintre cei care s-au intoxicat nu au avut nevoie de spitalizare. 

13 cazuride intoxicări au fost înregistrate în aceeași perioadă a anușui trecut

După declarația data, Donald Trump a susținut că a fost ironic, iar ulterior nu a vrut să mai răspundă la nicio întrebare în timpul conferinței de vineri.

SUA este cea mai afectată țară de coronavirus. În Statele Unite s-au înregistrat 960.000 de cazuri și 54.265 de decese. Dintre persoanele diagnosticate cu noul coronavirus, 118.162 au fost declarate vindecate.

VIDEO. Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

FOTO. Imagini din întreaga lume, în timpul pandemiei de coronavirus

+28 FOTO

Citește mai multe știri despre pandemia de COVID-19.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
calicon
calicon  •  27 Aprilie 2020, 06:26
Postat de Vlad Hartea pe 26 Aprilie 2020, 12:24

Cat de idioti trebuie sa fie americanii aia care, dupa ce au ascultat discursul idiot al lui Trump, au inceput sa bea clor sau alt dezinfectant ???

In 1988 cind am emigreat in SUA, pe cutia de cuie specifica du nu este mincare.ok? Pentru ca daca nu scria un idiot minnca acele cuie si dupa ai se ajungea la tribunal.Deci BANI!

calicon
calicon  •  27 Aprilie 2020, 06:23
Postat de bazinga pe 26 Aprilie 2020, 13:38

Nu sunt idioti...pur si simplu...ASA SUNT EI! BRAINWASHED!

De ce nu te uiti ograda ta,pina sa vorbesti?

calicon
calicon  •  27 Aprilie 2020, 06:21
Postat de Daniel Pintilie pe 26 Aprilie 2020, 23:14

Acum ceva ani mă minunam de prostia și incompetența președintelui Bush Junior, crezând că un președinte mai prost nu pot să aibă Americanii (și implicit și noi, că doar suntem aliați). Acum îmi dau seama că se poate: pe lângă Trump, Bush e academician. Trump e doar mai veros.

Habar nu ai ce vorbești! Întotdeauna presa americana a fost contra președinților republicani. Obama a fost si este cel mai prost presedinte,dar ce diferenta este psd si pd america?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close