GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

FOTO O înotătoare de origine ucraineană a călcat în picioare steagul Rusiei » Reacția ministrului rus al Sportului

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2022 13:07 / Actualizat luni, 28 martie 2022 13:59

Victoria Zeynep Gunesh (23 ani), de origine ucraineană, a postat o poză controversată pe conturile ei de socializare. Sportiva calcă în picioare steagul Rusiei, gest care l-a înfuriat pe ministrul rus al Sportului.

Victoria Solntseva, așa cum se numea sportivă înainte să primească cetățenie turcă, a stârnit o avalanșă de indignare în rândul autorităților din Rusia, după poza postată pe Instagram. 

Prima reacție a lui Ovidiu Hațegan după ce a fost operat de urgență: „Am această rugăminte”
ARBITRU
Prima reacție a lui Ovidiu Hațegan după ce a fost operat de urgență: „Am această rugăminte”

O înotătoare de origine ucraineană a călcat în picioare steagul Rusiei

Înotătoarea a postat o poză cu ea în timp ce calcă în picioare steagul Rusiei, în semn de protest pentru invazia începută asupra Ucrainei pe 24 februarie. Dmitri Shvishev, ministrul rus al Sportului, a condamnat ferm gestul și cere sancțiuni dure. 

O înotătoare de origine ucraineană a călcat în picioare steagul Rusiei » Reacția ministrului rus al Sportului
Victoria Zeynep calcă în picioare steagul Federației Ruse, foto: Instagram

„Este cu adevărat dezgustător. Aș dori să cred că Federația Internațională de Înot, precum și alte organizații relevante vor pedepsi înotătorii care prezintă un astfel de comportament. Sportivii noștri au fost pedepsiți pentru atitudinile lor. Vrem să existe aceeași unitate de măsură, indiferent de țara pe care o reprezintă sportivul care greșește”, a susţinut Shvishev.

Victoria Zeynep Gunesh, care a participat sub steagul Turciei la ultimele Jocuri Olimpice de la Tokyo, a fost nevoită să fugă din Crimeea în 2014, atunci când Federația Rusă a anexat ilegal acest teritoriu. Ca urmare, înotătoarea a plecat în Turcia, țara care i-a dat actuala naționalitate.

Citește și:

Atentat terorist în Israel, în apropierea orașului care va găzdui amicalul cu România » Autoritățile raportează 2 morți și 5 răniți

LIVE Război în Ucraina, ziua a 33-a » Daunele incredibile suferite de Ucraina, după o lună de război + Kickboxer ucrainean, ucis de ruși la Mariupol

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
gazistu
gazistu  •  29 Martie 2022, 23:24
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

GeSEPE, DE CE mi-ati sters comentariul?? daca scriam ca UCARINIEnii au oferit ursuleti de plus, rusilor , a-ti fi lasat postarea???_________________________________________ Revin la subiect: Saracii ucrainieni, aia care in anii 40' au omorat 5,2 mil de rusi din Ucraina, conlocuitori; 200 mii evrei si 200 mii polonezi, peste 400 mii de militari rusi + t1g@ni si evrei! Au violat femeile si fetele in fata barbatilor, le-au taiat sanii, apoi le-au taiat gatul. Pe barbatii rusi i-au castrat!! Saracii ucrainieni!! (astia cu steagul Ucrainei ???????? la profil)

contrabas3
contrabas3  •  29 Martie 2022, 07:07
Postat de republicanapoca pe 28 Martie 2022, 18:46

Ma intreb de ce voi fcfcsbeii sunteti mereu impotriva curentului

Eroare! Nu toți fanii echipei Steaua merg în aceeași direcție. Eu merg împotriva curentului nu pentru că țin cu Steaua (nu sunt “turmagiu”), ci pentru că gândesc. —— “fcsbeii” e greșit. Se spune “fcsbarii”. Să-l folosești de azi înainte, că e mai cool, bine?!

grro
grro  •  28 Martie 2022, 19:09
Postat de ucluj2011 pe 28 Martie 2022, 18:49

Moșneguț-nemoșneguț , are dreptate 100%. Chiar așa este cum spune el. Asta dacă judeci cu creierul tău , nu cu ce îți servesc alții.

Vrei să ne spui cumva că ai gândit cu creierul tău? Nu te cred !:-)))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează