GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SCANDAL

Ioana Simion a spus TOTUL despre divorțul de Ilie Năstase: „O femeie nu merită înjosită”

Ilie Năstase și Ioana Simion +19   FOTO
Ilie Năstase și Ioana Simion

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2021 18:14 / Actualizat marti, 02 martie 2021 18:49

Ioana Simion (45 de ani) și Ilie Năstase (74) vor divorța. Decizia vine la două luni după ce fostul mare jucător de tenis și-a agresat fizic soția.

Divorțul va fi oficializat la tribunal, după cum și-a dorit Ilie Năstase. Ioana spune că s-a gândit la această decizie în ultimele două luni și că va îi da actualului ei soț tot ce va fi nevoie, mai puțin apartamentele cumpărate din banii ei, precum și „cadoul” pe care l-a primit de la Năstase. Adică un Bentley Continental în valoare de 240.000 euro.

+15 FOTO

Ioana Simion și Ilie Năstase divorțează: „O femeie nu merită înjosită”

„Am fost și am făcut ce trebuia să fac. Am luat decizia, am stat 2 luni, m-am gândit foarte bine și am ajuns la concluzia că e cel mai bine așa. Așa și-a dorit soțul meu (n.r. - la tribunal, nu la notar), așa a vrut el, de ce, nu știu. Eu îi voi da tot ce este de dat. Dacă sunt bunuri acumulate în comun, eu îi voi da ce este de dat. Sunt o femeie pe picioarele mele, nu stau să mă țigănesc. 

Acele bunuri (n.r. - apartamentele) nu se vor împărți, probabil cadoul pe care mi l-a oferit. Nu știu de ce a ales această cale. Vom vedea în instanță”, a declarat Ioana Simion la Antena Stars, citată de Spynews.

Trebuie să fim pregătiți pentru orice. Mai presus de toate, pentru mine este foarte importantă liniștea sufletească. Eu am gândit-o vreo 2 luni și pentru că sunt o femeie calculată, mereu voi încerca să iau o decizie corectă și foarte bine gândită. Nu voi da înapoi. Niciodată.

Le va fi mai greu la început, după care viața va intra pe un făgaș normal. O femeie nu merită înjosită, indiferent cine ar fi acea persoană. E foarte bună starea mea de acum, sunt ok cu mine însămi că am luat decizia corectă. M-am gândit foarte bine. 
- Ioana Simion

Ioana îl trimisese pe Ilie Năstase să caute ajutor specializat

  • Mariajul lui Ilie Năstase, 74 de ani cu Ioana Simion s-a rupt cu scandal pe 8 ianuarie 2021. Soția s-a dus la poliție și a reclamat că fostul lider mondial din tenisul masculin a agresat-o fizic. 
  • Scenele de violență domestică ar fi avut loc într-o locație din București. „Am ajuns acasă şi... am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa”, a explicat atunci Ioana Simion, 45 de ani. 
  • Cu câteva zile în urmă, Ioana îl trimitea pe Ilie Năstase la control specializat.

Citește mai multe știri de actualitate:

WOW! Scenariu scandalos în războiul Ion Țiriac vs soțul Serenei Williams: „De asta a scris lucrurile alea”

Caz nemaivăzut în tenis: o jucătoare din Rusia și-a luat la bătaie adversara, pe care a acuzat-o că flirtează cu supervizorul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
mattteo
mattteo  •  02 Martie 2021, 19:55

Asta cu "O femeie nu merita injosita" nu e declaratie sexista, gsp? Adica cum? La barbati se poate, dar femeia nu merita? Nu zice "Nimeni nu merita injosit". Ppate ca a gresit si el dar si ea l-a injosit pe el

gabri80el
gabri80el  •  02 Martie 2021, 19:22

cat de usor se fac banii in ziua de azi pentru unele.

316588556035187
Dan Serbanescu  •  02 Martie 2021, 19:01

De ce a luat palmele , ne poate spune distinsa ? Că înțelegem că llie nu e sărit .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează