SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Caz nemaivăzut în tenis: o jucătoare din Rusia și-a luat la bătaie adversara, pe care a acuzat-o că flirtează cu supervizorul

Ekaterina Bychkova / Sursă foto: Imago Images
Ekaterina Bychkova / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2021 17:55 / Actualizat luni, 01 martie 2021 20:03

Ekaterina Bychkova (35 de ani, fost loc 106 în clasamentul WTA) face dezvăluiri de impact despre motivul pentru care a fost suspendată timp de 18 luni din circuitul feminin. 

În octombrie 2015, după meciul pe care Bychkova l-a disputat în China contra slovacei Kristina Kucova (30 de ani, 149 WTA), a avut loc un incident nemaivăzut în lumea tenisului: Bychkova a lovit-o peste față și a tras-o de păr pe adversa sa. Evenimentul neverosimil s-a desfășurat pe pământ asiatic, la turneul ITF de la Nanjing. 

Cum s-a ajuns aici? Bychkova a făcut o adevărată criză de nervi din cauza unui time-out medical solicitat de adversara sa. Kristina Kucova a acuzat crampe puternice, însă, conform regulamentelor în vigoare, nu poți beneficia de un time-out medical pentru o astfel de problemă. Doar că, spre surprinderea Ekayerinei Bychkova, supervizorul partidei i-a îngăduit medicului să-i acorde îngrijiri slovacei. 

EXCLUSIV „Am văzut-o dezbrăcată pe Serena Williams în vestiar. Am fost șocată o săptămână” Dezvăluiri la GSP Live

Ekayerinei Bychkova și-a acuzat adversara că flirtează cu supervizorul

De aici până la izbucnirea haosului general a mai fost un singur pas. Învinsă pe teren cu 3-6 în setul decisiv, Bychkova a izbucnit după meci. Acesta a mers în biroul supervizorului pentru a-l trage la răspundere, acolo unde a găsit-o chiar pe Kristina Kucova! Jucătoarea din Rusia nu s-a putut abține și a acuzat-o pe Kucova că ar fi flirtat cu supervizorul acelui meci!

Caz nemaivăzut în tenis: o jucătoare din Rusia și-a luat la bătaie adversara, pe care a acuzat-o că flirtează cu supervizorul
Kristina Kucova / foto: Guliver/Getty Images

Ekaterina Bychkova: „Îmi era clar că flirta cu ea”

„Îmi era clar că flirta cu ea, apoi am ieșit afară să mă calmez. După minute bune, această «frumusețe» trece zâmbitoare pe lângă mine. Am văzut negru în fața ochilor și am sărit la bătaie. După două zile, supervizorul mi-a comunicat că totul a fost înregistrat pe o cameră de supraveghere. 

Episodul s-a întâmplat în exteriorul unui hotel care se afla în apropiere, nu cel oficial al turneului”, a declarat Ekaterina Bychkova, potrivit ubitennis.net.

VIDEO Alexandra Cadanțu vorbește despre meciurile trucate din tenis: „Mi s-au făcut câteva propuneri, dar am refuzat”

Citește și alte știri din tenis: 

Sorana Cîrstea, înfrângere fără drept de apel la Lyon » A încasat un 0-6 în primul tur!

Momente incredibile pe terenul de tenis! A izbucnit în timpul meciului: „Ești slab, zero, un jucător de rahat!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
347655969058390
Ion Popescu  •  02 Martie 2021, 14:40

O stire de sport foarte importanta ! GSP = ZIAR DE INALTA CLASA SPORTIVA !

iulihenry14
iulihenry14  •  01 Martie 2021, 19:54
Postat de Laurentiu Evc pe 01 Martie 2021, 19:07

Intamplat in 2015.. disperatilor

Tu intelegi articolul sau e nevoie sa iti faca o schema cineva pe o foaie? Hai ca te ajut eu: bataia -2015, motivul bataii -2021. Vrei mai simplu? Fata 1 facut buba la fata 2. Fata 1 venit si zis acum de ce facut buba la fata 2. Mai simplu nu pot

168745830219525
Laurentiu Evc  •  01 Martie 2021, 19:07

Intamplat in 2015.. disperatilor

Vezi toate comentariile (3)
Comentează