GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

VIDEO+FOTO Cât a încasat Ion Țiriac pentru o reclamă de 30 de secunde » „A fost una dintre cele mai mari greşeli, m-am aranjat pe viaţă”

Ion Țiriac. Foto: Imago Images +42   FOTO
Ion Țiriac. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 13 aprilie 2024 11:29 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2024 16:37

Cu o avere impresionantă, evaluată la aproape două miliarde de euro, Ion Țiriac (84 de ani) este un nume consacrat în lumea afacerilor, iar imaginea sa publică este asociată de obicei cu seriozitatea și rigurozitatea. Cât a primit legendarul jucător de tenis pentru a apărea 30 de secunde într-o reclamă în 1988.

Cu toate acestea, puțini știu că în trecutul său, miliardarul a avut o apariție surprinzătoare într-o reclamă pentru bere. În anul 1988, Ion Țiriac a fost convins să joace într-un spot de 30 de secunde pentru berea Miller Lite, alături de legendarul jucător de baseball Bob Uecker, acum în vârstă de 90 de ani.

FOTO. Spotul publicitar uitat cu Ion Țiriac

+38 FOTO

În timpul spotului publicitar, Țiriac a interpretat rolul unui bărbat serios și riguros, care nu schițează niciun zâmbet, în contrast cu umorul și exuberanța lui Uecker după consumul berii Miller Lite.

Pe masă se află două doze de Miller şi două pahare pe jumătate băute. În acel moment, apare Bob Uecker, fost mare jucător de baseball american, cunoscut și ca umorist și actor, care începe să facă remarci ironice la adresa fostului tenismen.

„Fiţi atenţi la tipul ăsta! E plin de umor! Mai ştii când mi-ai spus gluma cu găina şi mingea de tenis?” este una dintre ironiile rostite de Ucker, în timp ce Țiriac își încrucișează brațele, exprimându-și nemulțumirea că a fost deranjat.

Cât a încasat Ion Țiriac pentru o reclamă de 30 de secunde

Apariția sa în reclamă a fost o mare excepție, fiindcă în prezent este puțin probabil să-l vedem pe miliardarul român jucând într-o reclamă. 

Fostul tenismen a primit 25 de mii de dolari când a apărut în reclama pentru bere, alături de jucătorul de baseball, Bob Uecker. Atunci când s-a filmat reclama, Ion Țiriac îi era antrenor germanului Boris Becker.

Ion Țiriac: „A fost una dintre cele mai mari greşeli”

Ion Țiriac a mărturisit la un moment dat că regretă apariția sa în reclama respectivă și consideră o greșeală că a acceptat.

„A fost una dintre cele mai mari greşeli, m-am aranjat pe viaţă. Mi-au zis că-mi dau 5.000 de dolari, eu am cerut 25.000 şi ne-am înţeles. La un an după apariţia în reclamă, în momentul în care am intrat la Calgary să văd finala de patinaj la Jocurile Olimpice de Iarnă din 1988, 20.000 de oameni mă aplaudau şi strigau la mine «Ţiriaaaac»“, a declarat Ion Țiriac, potrivit ziare.com

Regretul său se datorează faptului că a devenit mult mai cunoscut după ce a apărut în această reclamă, deși a avut o carieră importantă și ca jucător de tenis.

„Eu am jucat trei finale de Cupa Davis, am fost cineva, iar aștia mă recunoșteau pentru o reclamă”, a completat Țiriac.

FOTO. Ion Țiriac a făcut reclamă și unei firme de îmbrăcăminte

+38 FOTO

O altă reclamă în care apare Ion Țiriac e la îmbrăcăminte, la linia dedicată tenisului de la producătorul Ellesse.

În reclamă, alături de Țiriac, apare și jucătorul de tenis Guillermo Villas, unul dintre talentele descoperite și promovate de către magnatul român. Cei doi sunt îmbrăcați în echipament sportiv specific tenisului, înconjurați de patru fotomodele.

Citește și:

Irina Deleanu, reacție sinceră despre avansurile primite: „Cel mai tare m-a deranjat când unii vedeau doar «carcasa»”
LA FEMININ
Irina Deleanu, reacție sinceră despre avansurile primite: „Cel mai tare m-a deranjat când unii vedeau doar «carcasa»”
„Ce naiba faci aici?!” / „E marketing, șefu'” » Nina e motivul „exploziei” pe care UFC o are în mediul online
UFC
„Ce naiba faci aici?!” / „E marketing, șefu'” » Nina e motivul „exploziei” pe care UFC o are în mediul online

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
Newman
Newman  •  14 Aprilie 2024, 17:43

Intradevar este un om de succes.A cersit vila de la RAPPS ca sa aiba si el o locuinta in Bucuresti.

elgabri
elgabri  •  14 Aprilie 2024, 13:24

Fiti civilizati ca cetateanul asta mananca tenis pe paine ;)))

lefter_popescu
lefter_popescu  •  13 Aprilie 2024, 21:46
Postat de Cicica pe 13 Aprilie 2024, 16:20

Țiriac era în Germania federală în 1988. Nu mai avea treabă cu România socialistă. Așă că putea avea câți dolari vroia că nu avea ce-i face securitatea...

Amice, gândești mărunt !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează