GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

EXCLUSIV Ionel Ganea, afirmație conspirativă despre COVID-19: „O reglare de conturi la nivel mondial” + „Domnule Iohannis, dați drumul la fabrici!”

Ionel Ganea a vorbit despre pandemia de COVID-19
Ionel Ganea a vorbit despre pandemia de COVID-19

Articol de - Publicat vineri, 27 martie 2020 14:12

CORONAVIRUS. Ionel Ganea (46 de ani), fost atacant la Dinamo sau Rapid, a vorbit despre subiectul momentului la nivel global: epidemia de coronavirus care provoacă mari probleme pe mapamond. 

Ganezu', așa cum era poreclit în perioada în care se afla în activitate, acuză o „reglare de conturi la nivel mondial” și nu ezită să arunce „săgeți” și spre Klaus Iohannis, președintele în exercițiu al României. 

„Sunt morți anual mai mulți decât de coronavirus... Cred că e o reglare de conturi la nivel mondial, ăia cu bani mulți. 

Nu știu cu ce naiba am greșit noi, românii, față de ei, că suntem la pământ și fără COVID-19. Ajungem să murim în casă?!”, a declarat Ganea, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Ionel Ganea: „Domnule Iohannis, dați drumul la fabrici!”

„Poate se vor deștepta și politicienii noștri, să dea drumul la fabirici, că românul muncește dacă-i dai de lucru. Asta e singura scăpare. Oricum, pe lumea ailaltă nu se duce nimeni cu nimic după el, poate să aibă milioane și miliarde. Domnul Iohannis, dați drumul la fabrici, să supraviețuim, să dăm oamenilor de muncă!” - Ionel Ganea, fost internațional

VIDEO // Un fost rugbist e acuzat că a infectat cu coronavirus peste 400 de persoane » Riscă până la 15 ani de închisoare

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Acuze incredibile între foști colegi marcanți ai naționalei: „Hagi și Popescu și-au luat copiii și-au plecat primii! Al meu a rămas blocat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
mihai_bn
mihai_bn  •  28 Martie 2020, 07:49
Postat de alegsandru pe 27 Martie 2020, 20:46

Robotel pe tine nu te viruseaza Covrig, stai lin. Doar trojan.exe te vatameaza.

Ești cu un grad de anormalitate mai avansat decât Muri. Da, ești prost! Nu, nu da vina pe ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mihai_bn
mihai_bn  •  28 Martie 2020, 07:43
Postat de teodor.muresan pe 27 Martie 2020, 21:32

Da. Abia astept sa vad intr=un comunicat oficial" hotii au pus geana pe... orice" Asa-i ca faci parte dintre adeptii lui jiji?

Muri, eu ce să-ți fac dacă citești un text/comentariu și nu pricepi nimic din el? Se cheamă *** ***. Nu mă mir, e des întâlnit în rândul *** steliști.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

teodor.muresan
teodor.muresan  •  27 Martie 2020, 21:32
Postat de mihai_bn pe 27 Martie 2020, 20:18

Ganezule, am răgușit la golul pe care l-ai dat cu Anglia la EURO 2000, am ieșit în sradă atunci, dar rezumă-te la fotbal. Lasă teoriile conspirației și informeză-te din surse oficiale în legătură cu această pandemie. Iohannis nu are atribuții în ceea ce privește funcționarea fabricilor. Atribuții în acest sens are Guvernul prin Ministerul Muncii, prin Ministerul Finanțelor și Economiei etc.

Da. Abia astept sa vad intr=un comunicat oficial" hotii au pus geana pe... orice" Asa-i ca faci parte dintre adeptii lui jiji?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează