GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO După ce a câștigat 50.000 de euro la Survivor, Ionuț Iftimoaie s-a plâns de condițiile din junglă » Măruță l-a taxat: „Știai unde te duci”

Ionuț Iftimoaie s-a plâns de condițiile din junglă. Măruță l-a taxat imediat. Foto: Captură Pro TV +29   FOTO
Ionuț Iftimoaie s-a plâns de condițiile din junglă. Măruță l-a taxat imediat. Foto: Captură Pro TV

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 16:36 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 17:06

Ionuț Iftimoaie, fostul luptător în vârstă de 44 de ani, a avut o primă apariție la TV marți, 24 aprilie, după ce la jumătatea lunii aprilie a părăsit Survivor România 2023. A spus motivul real pentru care a renunțat la concurs, dar a vorbit și despre condițiile grele din junglă.

Iftimoaie s-a întors în România de la Survivor pe 15 aprilie, chiar înainte de Paște. Anunțul despre eliminarea lui din concurs a fost făcut oficial abia pe 18 aprilie, când din motive personale a abandonat competiția din Republica Dominicană.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Iftimoaie a spus motivul real pentru care a ales să părăsească jocul, deși avea posibilitatea de a rămâne. Familia lui a suferit foarte mult pe parcursul competiției din Republica Dominicană, iar mama sa a ajuns chiar să ia calmante înaintea fiecărei emisiuni în care apărea el.

Ionuț Iftimoaie. Foto: Instagram
Ionuț Iftimoaie. Foto: captură Pro TV
Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie. Foto: captură Pro TV
Ionuț Iftimoaie - Înainte de Survivor
Ionuț Iftimoaie - După 3 luni la Survivor
+25 FOTO

Ionuț Iftimoaie: „Mama mea, înainte de a începe emisiunea, lua calmante”

„A fost o chestie combinată. Atât din partea familiei pentru că, vă dau un exemplu: de la atât de multă ceartă, mama mea, înainte de a începe emisiunea, lua calmante pentru că tensiunea era foarte mare și asta era o problemă”, a spus Ionuț Iftimoaie. 

Chiar dacă a renunțat la concurs, Ionuț Iftimoaie, care a câștigat aproximativ 52.000 de euro la Survvior 2023, s-ar fi văzut în finala competiției. 

„Sincer, și eu mă vedeam în finală. Nu știu dacă neapărat dacă ieșeam câștigător pentru că aici sunt multe de discutat. În momentul în care am intrat în Survivor, mi-am pus fiecare etapă în parte: să încep, să nu plec printre primii, să intru pe traseu, să nu mă fac de râs, să văd care este diferența dintre ceea ce se vedea la televizor și ce este în realitate.

Eu nu o văd ca pe un abandon pentru că sună într-un mod cum eu nu sunt obișnuit. Pot să spun că mentalitatea de sportiv m-a ajutat ca să rezist atât de mult. Spiritul și respectul față de artele marțiale m-au ajutat cumva să trec peste foarte multe chestii psihice, peste aceste provocări care au fost duse la extrem. De altfel, n-am crezut vreodată, sincer, că aș putea să trec peste anumite lucruri. Cu toții o să vă gândiți la conflictul cu Kamara, dar până atunci, a fost un alt conflict foarte dur (n.r.- cu el însuși)”, a mai spus fostul luptător în emisiunea „La Măruță”.

Ionuț Iftimoaie, luat la întrebări de Cătălin Măruță

După cele trei luni de competiție, Ionuț Iftimoaie și-a spus punctul de vedere cu privire la show. S-a plâns că prea mult timp a fost departe de familie și că a trăit în condiții grele. „Survivor reprezintă 30% sau poate 40% din joc parte sportivă, restul e social, psihologic, supraviețuire, să reziști departe de tot, lipsa de comunicare, asta te termină”, a răbufnit el.

Prezentatorul Cătălin Măruță a reacționat: „Dar tu știai treaba asta. Adică tu știai unde te duci!”. „Da, dar tu nu știi cât stai acolo”, a replicat Iftimoaie, după care a adăugat: „Cătălin, în momentul în care pierzi jocul de comunicare e normal să te frustrezi pentru că observi pentru că poate un coleg a tratat acel subiect superficial, poate că acel coleg nu are familie acasă, un copil. E mai simplu”.

Acum, Ionuț Iftimoaie e într-o perioadă de acomodare după Survivor România 2023, soția Maria îi e mereu alături, l-a însoțit chiar și în emisiunea de la Pro TV, unde a fost în culise.

Ionuț Iftimoaie și soția lui. Foto: Instagram
Ionuț Iftimoaie. Foto: captură Pro TV
Ionuț Iftimoaie. Foto: Instagram
Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie. Foto: captură Pro TV
Ionuț Iftimoaie - Înainte de Survivor
+25 FOTO

Citește și:

Jucătoarea din Rusia acuză, după ce compania aeriană i-a refuzat îmbarcarea

La 3 luni de la despărțirea de Pro, Mihai Mironică a revenit pe TV. A debutat deja la noul post

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
Cst65
Cst65  •  26 Aprilie 2023, 18:22

Ba, Maruta, tu te ai nascut ***. Cum *** sa stie unde se duce daca nu a mai fost? Pe baza la ce afirmi ca stiai unde te duci? Inainte s o *** ***? Nu te mai da ba, balena ca esti doar un prost cu relații propuksat la tv si cu audienta spre - infinit. Ma *** pe presa libera si independenta care promoveaza nonvalori. *** *** cu covid daca mai aburiti poporul cu televizorul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează