GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  COMENTATOR

La 3 luni de la despărțirea de Pro, Mihai Mironică a revenit pe TV. A debutat deja la noul post

Mihai Mironică
Mihai Mironică

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 15:09 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 15:52

Mihai Mironică a semnat cu Prima Sport, unde va comenta evenimente sportive. A debutat deja pe post, fiind la microfon la meciul de fotbal dintre Wolves și Crystal Palace de marți seara.

La aproape 3 luni de la despărțirea de Pro Arena, unde ocupa poziția de moderator al emisiunii „Ora Exactă în Sport”, Mihai Mironică și-a găsit un nou angajament.

Cunoscutul jurnalist sportiv lucrează mai nou la Prima Sport, comentator sportiv.

Răzvan Burleanu îl somează pe Gigi Becali: „Să dea numele a 3 arbitri cărora le-a dat bani și putem sta de vorbă”
FCSB
Răzvan Burleanu îl somează pe Gigi Becali: „Să dea numele a 3 arbitri cărora le-a dat bani și putem sta de vorbă”

Mihai Mironică a revenit la TV. A debutat ieri la Prima Sport

Mironică a debutat deja pe post, marți seara, când a comentat meciul de Premier League dintre Wolves și Crystal Palace, câștigat de gazde cu 2-0.

Nu a durat mult până ca Mironică să anunțe primul gol. Autogolul lui Joachim Andersen din minutul 3 a modificat tabela, iar Ruben Neves, din penalty, a închis-o în prelungirile părții secunde.

Mihai Mironică, de peste 30 de ani în presa sportivă

Comentatorul și moderator de emisiuni sportive, Mihai Mironică și-a început drumul la ProTV în 1995.

Dorința de a urma o carieră în jurnalism sportiv a apărut după ascultarea finalei Cupei Campionilor Europeni din 1989, iar primele meciuri de fotbal comentate au fost în cadrul Campionatul Mondial din 1994.

Jurnalistul Mihai Mironică a fost invitat la podcastul „Profu' de Sport” » Dialog fără ocolișuri despre relația cu oamenii de fotbal, cum abordează conflictul FCSB vs. Steaua și criticile primite în social-media
PROFU 'DE SPORT
Jurnalistul Mihai Mironică a fost invitat la podcastul „Profu' de Sport” » Dialog fără ocolișuri despre relația cu oamenii de fotbal, cum abordează conflictul FCSB vs. Steaua și criticile primite în social-media

Mironică a comentat sporturi precum tenis, volei, atletism și rodeo; cu toate acestea, este cunoscut în general ca fiind comentator de fotbal.

Ca moderator de emisiuni sportive, Mironică este cunoscut pentru talk show-ul „Ora exactă în sport”, emisiune difuzată ultima oară pe 5 februarie 2023.

Mihai Mironică rememorează un episod de pomină cu Cristian Tudor Popescu: „Strada pustie, CTP în mijlocul ei, zori de zi”

Citește și: 

„L-ai ține pe Mutu sau l-ai aduce pe Șumudică?” » Ionuț Chirilă nu se dezminte. Răspuns fără echivoc: „Pe el l-aș pune la Rapid”

Competiții viciate » 3 cluburi din Superliga încurcă teribil lupta pentru Europa, după ce nu au aplicat pentru licență

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (27)
toly_mihai
toly_mihai  •  31 Mai 2023, 23:12

Domnul Dobrin venise cu cei de la Dinamo Pitești, pe noi pacalindu-ne că sunt de la școala de la Gratia dar erau cam cei mai buni juniori din tara la vremea aceea...undeva pe margine era și Tamy,Adi care juca la Pitești dar trebuia să facă pasul și avea de ales Petrolul sau Dinamo...eu de regulă jucam mijlocaș stânga dar în meciul acela domnul profesor m-a pus să joc mijlocaș dreapta să mă forțeze de fapt sau să vadă ce fac cu stângul ,eu eram jucător de maidan, de fata blocului și bitum...Tamy îmi spune "îl vezi pe tatuatul ăla plin de el?!daca îl faci Adi se duce unde zici tu râzând iar eu ii zic dai și o bicicleta :))...am o contra fu tatuatul nostru dar la minge,sare mingea și îi lovesc piciorul...acesta îmi spune " ai grija tarane că picioarele astea valorează multi bani,că eu mă duc la Inter, atunci belesc ochii și zic "scuza-ma a fost la minge, dar nu mă mai face taran că tu ești mai taran că ești de la Gratia , iar el spune ce Gratia că eu sunt din București...ne mințiseră...:))...am mingea ajung la tatuatul nostru ii fac o bicicleta și apoi cu călcâiul i-o dau printre picioare, de pe margine au exclamat și au ras in hohote...mi a spus să-mi aleg gardul...sunt cu spatele la tatuat iar acesta îmi baga una în mușchi că turbez de durere...gâlceavă mare ,colegul meu din atac ii baga mana in gat ,eu sar și îl scuip pe tatuat, neprofesionist iau roșu pe buna dreptate...mă trimite în clasa dar eu am zis ce bine că-mi fac tema la mate:))))...Denis Alibec te sal

toly_mihai
toly_mihai  •  31 Mai 2023, 22:58

Salut, Știați că a fost cândva un jucător român după care au venit mai marii Europei să-l ia în fotbalul mare?! Povestea incepe așa: am ora de sport, domnul profesor nu poate veni și suntem asistați de către altcineva, ne da o minge iar noi facem ce știm mai bine colegul mijlocaș central îmi dă o pase eu o preiau cu genunchiul și fac o foarfeca laterala cu bara și gol,mi-am spus, bună execuție...a doua zi chiulesc de la o oră și mă duc pe teren unde jucau cei care aveau ora de sport să mă uit și să joc ,normal :))...observ că oprește o mașină aproape de gardul scolii și îl cheamă pe domnul profesor,vorbesc ceva iar acesta îmi face semn sa vin puțin...mă duc ii salut și mă întreabă domnul profesor,"nu voi ați avut ora de sport ieri la ora 14-15? Ba da ,dc? Pai vrea Domnul sa afle ceva...și îmi zice a dat cineva un gol frumos iar atunci mi-a venit sa râd și i-am spus ca eu am fost...i-am spus cum s-au derulat toată faza iar acesta zâmbind mi-a întins mana și mi-a spus Ladislau Boloni, incantat de cunoștință și a apărut și copilotul Emeric Ienei .După acest moment școala Nr1 Videle a fost pe harta tuturor oamenilor de fotbal din Romania...timp de vreo două săptămâni ...eu trăgeam cu urechea fiindcă jucam mijlocaș stânga (făceam și faza defensivă) masa dumnealor era pe partea mea și mai trăgeam cu urechea și la ce spunea domnul Dobrin ...a spus la un moment dat "profesoare cu ceva antrenament copii ăștia pot fi platina", "noi alergam prin toată țara și tu

takanonanu
takanonanu  •  27 Aprilie 2023, 10:52

S-a mutat stana la Prima. Comentariul la meciul Rapid - FCSB a fost jenant, aveai impresia ca joaca FCSB cu niste straini...Totul era vazut din studio pentru FCSB iar dezamagirea neputintei acestora era maxima. Cand o lua Popescu si bibilea mingea ineficient Gradinescu era topit... Nu suntem noi astia, adversarii FCSB-ului uniti la nivel de suporteri sa le dam un ...ignore sa nu mai privim niciun post Prima. Sa aiba cateva zeci de mii de telespectatori lipsa. Sa vezi atunci: Cand banu dicteaza vertebrele se cocoseaza" !

Vezi toate comentariile (27)
Comentează