GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  PROFU 'DE SPORT

VIDEO Jurnalistul Mihai Mironică a fost invitat la podcastul „Profu' de Sport” » Dialog fără ocolișuri despre relația cu oamenii de fotbal, cum abordează conflictul FCSB vs. Steaua și criticile primite în social-media

Mihai Mironică, în vestiarul Gazetei Sporturilor / Sursă foto: GSP
Mihai Mironică, în vestiarul Gazetei Sporturilor / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022 17:00 / Actualizat sambata, 19 noiembrie 2022 17:14

Mihai Mironică (49 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi în activitate, jurnalist Pro Arena&Sport.ro, a fost invitatul lui Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP, la podcastul „Profu' de Sport”, noul proiect lansat de Gazetă. Episodul a fost difuzat vineri seara, pe toate canalele GSP.

Sportcastul, produs într-un nou studio video ce simulează un vestiar, este realizat de Cătălin Țepelin, redactorul-șef al Gazetei.

Cu o experiență de aproape 30 de ani în spate, Mihai Mironică a vorbit la „Profu' de Sport” despre începuturile și provocările carierei sale, realizând o incursiune amănunțită prin cele mai tari și inedite experiențe trăite în cabina de comentariu. 

Jurnalistul a povesit episoade neștiute din lumea presei, a explicat cum funcționează relațiile profesionale pe care le are cu oamenii de fotbal, dar și cum se raportează la criticile primite în social-media. Ce spune Mironică despre modul în care tratează conflictul FCSB versus Steaua și preferințele publicului român, cum a fost „vânat” de Gigi Becali în urmă cu două decenii și alte povești de culoare cu oameni din sportul românesc, totul în noul episod al podcastului „Profu' de Sport”.

Emil Grădinescu, la episodul #7 din podcastul „Profu' de Sport” » Despre viața de comentator, pățanii pe stadioane și controverse fără sfârșit: „Un comentator bun n-ar trebui să se teamă de tăcere. Oamenii trebuie să audă și ambianța”
PROFU' DE SPORT
Emil Grădinescu, la episodul #7 din podcastul „Profu' de Sport” » Despre viața de comentator, pățanii pe stadioane și controverse fără sfârșit: „Un comentator bun n-ar trebui să se teamă de tăcere. Oamenii trebuie să audă și ambianța”

Despre „Profu' de sport” - noul podcast GSP

Mai multe detalii despre noul format video lansat de Gazetă a oferit Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP.

Ieșim din formatul standard de emisiune TV și trecem într-o zonă mai adaptată online-ului din toate punctele de vedere. În primul rând, abordarea este mai personală, tonul e mai relaxat, insistăm pe povești. Apoi, decorul e diferit pentru că am renunțat la clasicul desk de televiziune și am construit un studio ce replică atmosfera unui vestiar. Vestiarul cu povești al Gazetei, cum i-am zis noi.

Nu în ultimul rând, podcastul «Profu' de sport» este filmat exclusiv în format vertical / portrait, pentru ca publicul de sport să-l consume mai ușor pe device-urile mobile și pe toate canalele de social media - Youtube, Instagram, Facebook, TikTok”, a explicat Țepelin.

GSP.ro este cel mai activ publisher pe zona contentului video digital de sport, lansând peste 15 formate diferite în ultimii 3 ani: de la emisiuni live la video-uri short-form și de la dezbateri la proiecte speciale.

Citește și alte știri din podcastul „Profu' de Sport”

EXCLUSIV // VIDEO La 28 de ani de la coșmarul cu Suedia, Anghel Iordănescu spune că-și reproșează două lucruri: „Dacă reușeam să strig la Ilie...”

EXCLUSIV / VIDEO „V-ați folosit relațiile din politică pentru a-l ajuta pe Edi?” » Întrebare frontală pentru Anghel Iordănescu, la podcastul „Profu' de Sport”

EXCLUSIV / / VIDEO Cel mai dureros meci comentat de Emil Grădinescu: „Am simțit că mi-a amorțit brațul stâng”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
alexh
alexh  •  18 Noiembrie 2022, 18:57
Postat de unulobisnuit pe 17 Noiembrie 2022, 23:53

De ce nu ne spui cum își permite un club profesionist să își dorească titlurile cucerite de un club militar de sorginte sovietică pe teren, cu jucători plătiți de entitățile comuniste existente în acea perioadă?!? De ce vă doriți doar titlurile nu și rușinoasa existență plus nașterea clubului?!? Vă e rușine? Dar de CCE nu vă e rușine! Nici de titlurile și cupele cucerite de echipa militaro_sovietică să nu vă fie bă rușine pt că altfel ceea ce faceți se numește simplu: furt de identitate!

asa crezi tu. se numeste continuitate. asa au decis fifa si uefa. ei sunt judecatorii fotbalului mondial. mai si gresesc. nu in acest caz.

opinez
opinez  •  18 Noiembrie 2022, 18:54

Mironica face parte din lunga lista de jurnalisti care faceau entorsa la primul contact cu mingea iar cand s-au vazut pe cai mari au debordat de aroganta si frustrari.

1.fcu
1.fcu  •  18 Noiembrie 2022, 18:39

Jurnalist muironica ? Buna poanta=)))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează