GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  PROFU' DE SPORT

VIDEO // EXCLUSIV Mihai Neșu, ajutor incredibil primit de la FCSB: „De 4-5 ani vin foarte mulți bani de la toată echipa și de la toți angajații clubului”

Mihai Neșu (39 de ani), fotbalist la Steaua / FCSB între 2001 și 2008, a vorbit în cadrul podcastului Profu' de Sport despre modul în care este susținut în prezent de roș-albaștri.
Mihai Neșu (39 de ani), fotbalist la Steaua / FCSB între 2001 și 2008, a vorbit în cadrul podcastului Profu' de Sport despre modul în care este susținut în prezent de roș-albaștri.

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2022 19:54 / Actualizat joi, 22 septembrie 2022 20:03

Mihai Neșu (39 de ani), fotbalist la Steaua / FCSB între 2001 și 2008, a vorbit în cadrul podcastului Profu' de Sport despre modul în care este susținut în prezent de roș-albaștri.

VIDEO. FCSB contribuie permanent la proiectul lui Neșu: „Am un respect foarte mare pentru acești oameni”

- Mai mergi la meciurile FCSB-ului?
- Da, când vin la București, fiindcă îmi sunt dragi foștii colegi. MM, Făiniși (n.r. - ofițerul de presă al FCSB), Cătălin maseurul, nea Fane ... Acum a fost și „Dicanu” (n.r. Nicolae Dică), sunt oameni cu care am avut...

- Amintiri comune.  
- N-am cum să nu mă duc. Am un respect și o dragoste foarte, foarte mare față de acești oameni. Cu bucurie mă întâlnesc cu ei, ne vedem și mai povestim, ne dăm și mesaje. În 2012, când a fost Reghecampf antrenor, au jucat cu Mihai Neșu Foundation pe piept, a fost o altă dovadă a dragostei lor, a lui MM și a celor care au luat decizia asta față de mine. În plus, de 4-5 ani, toată echipa și toți angajații clubului ne direcționează acei 3,5% din impozitul pe salariu. Sunt foarte mulți bani fiindcă ei au salarii mari și atunci din acei 3,5% se adună ceva bani. 

Mihai Neșu, ajutor incredibil primit de la FCSB: „De 4-5 ani vin foarte mulți bani de la toată echipa și de la toți angajații clubului”
Echipamentul de acasă al FCSB-ului din sezonul 2012/13

- Deci, practic, întreg clubul contribuie într-un fel sau altul la proiectul ăsta al tău. 
- Da, sunt deja câțiva ani. În fiecare an îi trimitem lui Cătălin Făiniși formulare, iar el se ocupă să le completeze, apoi ni le trimite. Și atunci, n-ai cum... e o legătură de prietenie și dragoste care o să fie veșnică între noi.

- Apropo de prieteni, cred că cel mai bun prieten din fosta ta viață de fotbalist rămâne George Ogăraru, bănuiesc. El, Lovin... 
- Da, bineînțeles că ei doi sunt cei mai apropiați prieteni. Practic, Florin l-a înlocuit pe George. George a fost primul om care m-a luat sub aripa lui la Steaua și apoi, când a plecat el sau cu puțin înainte să plece el, a venit Florin Lovin, cu care m-am împrietenit foarte repede.

- Ții legătura-n permanență cu ei?
- Da, bineînțeles. Și sunt aproape la același nivel de prietenie și cu Dries Mertens, fostul meu coleg de la Utrecht. Și el ne-a ajutat foarte mult la Fundație și a venit să mă viziteze și când eram la spital, în Olanda. Venea des să mă viziteze. Un om foarte bun. 

2011e anul în care Neșu a suferit la un antrenament al lui Utrecht tragicul accident în urma căruia a paralizat

VIDEO. Mihai Neșu, invitat la Profu' de sport (podcast integral)

Mai multe știri din podcastul Profu' de sport

Cel mai dureros meci comentat de Emil Grădinescu: „Am simțit că mi-a amorțit brațul stâng”

Mihaela Buzărnescu, destăinuiri despre relația cu Marco Dulca, în podcastul „Profu' de Sport”: „Am ajuns la un moment în care pur și simplu pui stop”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
crematory01
crematory01  •  22 Septembrie 2022, 20:25

Respect Mihai Nesu!! Un om modest, cu caracter puternic. Dea Domnul sa se intample o minune si sa-ti revii..

Hcm27
Hcm27  •  22 Septembrie 2022, 20:19

Cum mai Mihăiță,nesimțiții ăia de la CSA nu-ti dau nimic?Talpan și alți generali și colonei,nimic?Pai ei n-au bani pentru asta.Au bani sa-si tina echipa de fotbal.Si se mai bat și cu pumnul în piept ca ei sînt Steaua.Nu le-ar fi rușine,cu Dîncu în frunte!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează