GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR 2023

FOTO Ionuț Iftimoaie, călcat în picioare de colegii de la Survivor: „Totul demonstrează că ești un trădător” și „Acesta e stilul tău, de politician”

Ionuț Iftimoaie, călcat în picioare de concurenți la Survivor. Foto: Instagram +29   FOTO
Ionuț Iftimoaie, călcat în picioare de concurenți la Survivor. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2023 13:38 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 13:58

Ionuț Iftimoaie, fostul luptător de K1, a fost în centrul unui scandal uriaș la Survivor România 2023. Majoritatea concurenților îl acuză că e trădător, că duce vorba de la un grup la altul. El îi contrazice, spune că își dorește să ajungă până în finala emisiunii, dar nu o să calce pe cadavre pentru asta.

Ionuț Iftimoaie e printre concurenții de la Survivor România 2023, emisiune difuzată la Pro TV, care au ajuns până la etapa individualelor. Nu mai există tribul Faimoșilor și tribul Războinicilor, toți fac acum parte din tribul Taino.

Unii dintre concurenți și-au făcut însă alianțe bazându-se pe prieteniile lor, însă Ionuț Iftimoaie nu și-a găsit încă grupul, e acuzat de foștii Faimoși că e trădător, și nici foștii Războinici nu îl văd cu ochi buni.

Transformarea uluitoare a lui Ionuț Iftimoaie la Survivor » Cum arăta fostul luptător de K1 în urmă cu 3 luni și cum arată acum
METROSPORT
Transformarea uluitoare a lui Ionuț Iftimoaie la Survivor » Cum arăta fostul luptător de K1 în urmă cu 3 luni și cum arată acum

Ionuț Iftimoaie: „Am fost chemat la o discuție de foștii Faimoși”

Întrebat de prezentatorul Daniel Pavel ce ar fi schimbat la competiție în ultima perioadă, el a început să povestească despre scandalul în care e implicat privind voturile pentru nominalizarea concurenților la eliminare.

„Haideți să începem de la ce am făcut și vedem apoi și ce aș fi schimbat. Dacă în consiliul precedent am ales să întăresc strategia Războinicilor refuzând cumva propunerea de ultim moment a foștilor Faimoși de a intra într-un vot strategic cu Krișan, după ce afirmația mea a fost foarte clară: «Carmen este prea târziu, votul meu a fost hotărât deja». Deși ei nu mi-au cerut lucrul ăsta, eu am trimis votul meu.

Fiind om de cuvânt, a trebuit să mi-l țin. După care, în momentul când a urmat celălalt consiliu, eu am zis clar că rămân pe aceeași persoană pe care voiam să o nominalizez, adică pe Kamara. Nu știu cum se face, eu tot vreau să îl nominalizez. Am fost chemat la o discuție de foștii Faimoși pentru a pune la cale o strategie, sincer a fost o strategie sterilă, capcană.

Este adevărat, exista opțiunea în care Alin, purtătorul de colan, să se îndrepte cu nominalizarea pentru mine. Chiar l-am rugat, i-am spus că aș aprecia dacă s-ar îndrepta spre mine să mă informeze înainte, să îmi pot pregăti discursul. M-a interesat și să văd ce vor face ceilalți pentru că eu am împărtășit dorința mea de a-l nominaliza pe Kamara, nu era o noutate pentru nimeni. Aceștia mi-au confirmat că și ei vor merge în aceeași direcție. Eu totuși am încercat să le transmit celorlalți că nu se pot baza pe votul meu. Mi s-a părut o chestiune de corectitudine”, a explicat Ionuț Iftimoaie, care i-a dorit plecarea lui Kamara din concurs.

„Ce a urmat, faptul că am văzut că el, Kamara, urma să fie nominalizarea de grup, atunci am votat-o pe Moromete, deși simțeam că nu este în regulă. Atunci m-am dus la Alin și l-am rugat să mă nominalizeze, încât să intru eu cu Kamara la nominalizare și să decidă publicul”, a spus fostul luptător K1 despre strategia lui, deranjat fiind de Bianca Patrichi, fosta lui colegă din echipa Faimoșilor.

„Te-am văzut, Bianca, râdeai ironic. Erai șocată. Ție chiar îți convine că lucrurile s-au întâmplat așa. Din ce am văzut eu, planul lor era ca tu să fii nominalizată apoi”, a spus el către Bianca, care a răbufnit la adresa lui.

Ionuț Iftimoaie. Foto: Instagram
Ionuț Iftimoaie. Foto: captură Pro TV
Ionuț Iftimoaie. Foto: Instagram
Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie. Foto: captură Pro TV
Ionuț Iftimoaie - Înainte de Survivor
+25 FOTO

Bianca Patrichi: „Ionuț Iftimoaie, tu joci la mai multe capete”

„Nu am nicio problemă dacă o să fiu sau nu nominalizată. Să nu crezi că înțepi cu asta, absolut nicio treabă nu am. Faptul că tu joci la mai multe capete, nu are același sens narativ cu faptul că tu vrei să ajungi în finală, dar fără să treci peste cadavre pentru că tu asta faci. Noi am zis să îl aducem pe domnul Ionuț alături de noi că spune că este extrădat de noi. Ionuț, a fost doar de bun simț, nu am avut nevoie de votul tău”, a spus concurenta.

Și a continuat: „Tu, după ce vorbești cu noi, și stabilești un vot, te duci la alții și faci un K pe nisip că tu votezi Kamara. Totul demonstrează că ești un trădător”.

Kamara: „Ionuț Iftimoaie face show și monopolizează orice discuție”

Ulterior, Ionuț Iftimoaie a fost atacat și de Kamara, pe care l-a avertizat că v-a fi eliminat din concurs după votul publicului și așa s-a și întâmplat. Kamara a părăsit aseară Survivor România 2023.

„Ionuț face show și monopolizează orice discuție. Caută să păcălească lumea. Nu mă mai întrerupe, ăsta e stilul tău, de politician. Poate mă lași și pe mine să vorbesc. E o chestiune de respect”, a transmis cântărețul.

Citește și:

Cu ce se ocupă fiica lui Cornel Penescu, fostul patron de la FC Argeș! Alexandra apare zilnic la TV

Larisa Iordache rupe tăcerea: „Nu a existat niciodată un triunghi amoros”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează