GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Larisa Iordache rupe tăcerea: „Nu a existat niciodată un triunghi amoros” + Ce spune despre Bernadette Szocs, fosta iubită a lui Cristian Chirița

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2023 18:13 / Actualizat miercuri, 12 aprilie 2023 18:51

Larisa Iordache, în vârstă de 26 de ani, a confirmat recent că are o relație cu Cristian Chirița, jucător de tenis de masă. Cei doi s-au afișat împreună, însă, la scurt timp au apărut zvonuri cum că fosta gimnastă ar fi intrat într-un „trio amoros”. Larisa a avut prima reacție cu privire la acest subiect.

Cristian este un campion național în proba de dublu la Juniori, Tineret și Seniori, precum și campion la Top 12 Juniori, iar în prezent, activează la CSM Constanța.

Larisa Iordache neagă orice zvon și spune că relația sa cu Cristian Chiriță a început atunci când nu mai avea nicio legătură cu Bernadette Szocs, fosta lui iubită.

Larisa Iordache
Larisa Iordache
+40 FOTO

„Nu a existat niciodată un triunghi amoros. În momentul în care eu și Cristian ne-am întâlnit eram amândoi singuri, de ceva vreme, și, pur și simplu, lucrurile s-au întâmplat de la sine. S-au scris niște lucruri care nu au fost spuse corect, pentru că eu, cel puțin, nu am declarat chestiile alea.

Probabil că s-a făcut această comparație pentru că suntem amândouă sportive, dar nu avem niciun punct comun. Ne cunoaștem, dar nu avem nimic una împotriva celeilalte. Fiecare dintre noi avem trecutul nostru.

Eu consider că sunt genul de persoană care niciodată nu aș intra într-o relație sau aș avea legătură cu un om care nu are treburile încheiate cu trecutul său, fără doar și poate”, a declarat Larisa Iordache, pentru Antena Stars.

Larisa Iordache, prima apariție în public alături de fostul iubit al lui Berni Szocs » L-a descris în două cuvinte
METROSPORT
Larisa Iordache, prima apariție în public alături de fostul iubit al lui Berni Szocs » L-a descris în două cuvinte

Ce au spus Larisa Iordache și Cristian Chirița despre relația lor

„Sunt foarte liniștită. Sunt foarte încântată. Este un bărbat foarte frumos, este un bărbat foarte inteligent. Comunicăm foarte mult, iar asta ne ajută. Totul e bine. E prima noastră apariție. Ne-ați luat-o înainte. Am pus o poză pe Instagram și ne-ați luat-o înainte”, a spus Larisa Iordache.

„Sunt foarte mândru să am o iubită superbă. Mi-am găsit liniștea sufletească”, a spus și Cristian Chirița.

Citește și alte știri mondene: 

Cu ce se ocupă fiica lui Cornel Penescu, fostul patron de la FC Argeș » Alexandra apare zilnic la TV

Fosta soție a lui Walter Zenga, viață de lux după divorț. Raluca se plimbă în toată lumea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează