GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

John Terry, criticat dur după ce l-a lăudat pe Abramovic: „Ar trebui să ștergi mesajul”

John Terry (41 ani) a fost pus la zid de Chris Bryant, un parlamentar britanic, după ce legendarul fundaș a scris un mesaj în care l-a lăudat pe Roman Abramovic.
John Terry (41 ani) a fost pus la zid de Chris Bryant, un parlamentar britanic, după ce legendarul fundaș a scris un mesaj în care l-a lăudat pe Roman Abramovic.

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2022 18:57 / Actualizat vineri, 04 martie 2022 20:33

John Terry (41 ani) a fost pus la zid de Chris Bryant, un parlamentar britanic, după ce legendarul fundaș al lui Chelsea a scris un mesaj în care l-a lăudat pe Roman Abramovic.

Miliardarul rus nu a mai fost văzut de luni bune pe Stamford Bridge, iar sursele The Sun precizează că este puțin probabil ca acestuia să i se mai permită vreodată să locuiască în Marea Britanie. 

De asemenea, Daily Mail anunță că autoritățile britanice vor face tot posibilul pentru a respinge orice încercare a miliardarului rus de a obține viza permanentă.

John Terry, criticat dur după ce l-a lăudat pe Abramovic

Lui Roman Abramovic, care este și unul dintre prietenii lui Vladimir Putin, nu i-au picat deloc bine toate sancțiunile care îl vizează, motiv pentru care a și luat decizia de a vinde clubul de pe Stamford Bridge.

După anunțul făcut de rus, John Terry, fostul căpitan al lui Chelsea, a postat pe contul său de Twitter o poză cu el şi cu Roman Abramovic la care a adăugat descrierea „The Best”, în semn de recunoștință.

Gestul lui John Terry nu a scăpat neobservat, iar unul dintre parlamentarii britanici l-a criticat dur. Chris Bryant, membru al Partidului Laburist, e de părere că mesajul fostului fundaș vine într-un moment nepotrivit.

„Este îngrozitor. John Terry, cred că ar trebui să ştergi mesajul cât mai curând posibil. Oamenii din Ucraina sunt bombardați şi ucişi în timp ce tu îl celebrezi pe Abramovic”, a scris parlamentarul pe Twitter.

Citește și:

FOTO Rușii se dezic de liderul mondial » Gestul prin care Daniil Medvedev a provocat furie în țara natală: „Să i se retragă cetățenia”

Pep Guardiola, reacție furioasă în a 9-a zi de război în Ucraina: „NATO și țările europene sunt niște dezamăgiri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
chinese_democracy
chinese_democracy  •  04 Martie 2022, 19:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează