INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Pep Guardiola, reacție furioasă în a 9-a zi de război în Ucraina: „NATO și țările europene sunt niște dezamăgiri”

Pep Guardiola
Foto: Imago
Pep Guardiola Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2022 17:41 / Actualizat vineri, 04 martie 2022 20:28

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a „taxat” modul în care NATO și țările din Europa au ales să gestioneze războiul declanșat de Rusia împotriva Ucrainei.

Pep a comentat decizia echipelor din Premier League de a a-și arăta susținerea față de Ucraina prin care căpitanii tuturor celor 20 de echipe vor purta banderole speciale în culorile Ucrainei, iar înainte de începutul fiecărui meci va avea loc un moment de reculegere pentru victimele războiului.

Rușii se dezic de liderul mondial » Gestul prin care Daniil Medvedev a provocat furie în țara natală: „Să i se retragă cetățenia”
Război în Ucraina
Rușii se dezic de liderul mondial » Gestul prin care Daniil Medvedev a provocat furie în țara natală: „Să i se retragă cetățenia”

Guardiola apreciază gesturile lumii sportului, dar îi acuză pe politicieni că nu s-au implicat destul pentru a evita acest război.

Pep Guardiola: „NATO și țările europene sunt niște dezamăgiri”

„Aceste lucruri sunt importante, dar sunt doar niște gesturi. Peste tot în lume, oamenii fac ceva. Politicienii sunt acolo să evite aceste lucruri care se întâmplă pentru că ei sunt niște dezamăgiri, niște dezamăgiri complete. Ei trebuie să evite aceste lucruri, dar nu pot să facă asta.

Astfel de lucruri se întâmplă în Siria, în Palestina, în Iugoslavia, unde oameni nevinovați nu pot fi cumpărați. Dacă nu sunt implicați bani, nu este niciun război. Încă se întâmplă asta. Sunt opt zile, nouă zile de război. NATO și țările europene sunt niște dezamăgiri”, a declarat Guardiola potrivit Manchester Evening News.

Pep Guardiola: „Zinchenko se implică foarte tare în proiecte pentru țara sa”

Managerul lui City a vorbit și despre starea lui Oleksandr Zinchenko, ucraineanul din lotul „cetățenilor”, care a izbucnit în lacrimi la ultimul meci jucat de englezi în campionat.

„Este îngrijorat. Se implică foarte tare în proiecte pentru țara sa. Uneori ne ține la curent cu situația, el o cunoaște mai bine decât oricine. Are familia acolo. Este complicat, situația asta durează deja de opt, nouă zile. Din nefericire, va dura și mai mult”, a mai precizat Guardiola.

Citește alte știri de actualitate:

În plin război, selecționerul Ucrainei a primit o ofertă din Rusia: „Să-mi dea și o mitralieră, să trec mai întâi pe la Kremlin”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
În plin război, selecționerul Ucrainei a primit o ofertă din Rusia: „Să-mi dea și o mitralieră, să trec mai întâi pe la Kremlin”
China, de partea Rusiei? » Motivul uluitor pentru care vrea să oprească transmisia meciurilor de Premier League din acest weekend
RĂZBOI ÎN UCRAINA
China, de partea Rusiei? » Motivul uluitor pentru care vrea să oprească transmisia meciurilor de Premier League din acest weekend

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
steaua.libera
steaua.libera  •  04 Martie 2022, 22:11

Adică și Anglia, țara unde e plătit cu €20 mil anual

eugol
eugol  •  04 Martie 2022, 22:02
Postat de tot_vlad pe 04 Martie 2022, 21:38

Ucraina trebuia să urmeze modelul României: politicieni numiți de SUA, Direcție Anticorupție care să salte imediat orice posibil lider adevărat care ar putea perturba mersul businessului, toate companiile să fie străine (bani cu nemiluita pt fiul lui Biden), iar pt populație sărăcie, facturi mari, ruperea de tradiții și cultură, exodul minților luminate etc. Asta e "cadoul" pe care UE și NATO îl pregătiseră pt ucrainieni, învelit frumos, cu vorbe mari și promisiuni de prosperitate. Știm și noi placa prea bine. Suntem in UE, dar se trăiește mai rău ca înainte de '89. Ne-am pierdut și cultura. Spre exemplu: folclorul românesc a fost înlocuit cu manele. Și multe altele. Am ajuns rău. Suntem dirijați de niște politicieni impostori și trădători.

E de inteles, intr-un fel, ca botii rusi sa isi faca prezenta pe un site de sport, gasesti destui clienti pe aici. Dar se vede ca a scazut rubla, parca nici argumentele nu mai sunt lucrate. Sa zici ca se traieste acum mai prost decat inainte de 2007, asta inseamna sa fii ***. Daca nu aruncau astia cu bani in noi, eram in continuare toti la coada vacii. Sa zici ca manelele au fost introduse de UE sau NATO, asta inseamna sa fii ***. Te rupi de traditii si cultura pt ca nu se investeste in educatie, nu e nimeni altcineva vinovat. Si in final, da, suntem dirijati de niste tradatori de genul PSD si AUR. Nici PNL nu sunt departe. Dar tot noi suntem vinovati pt conducatorii pe care ii avem, nu altii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unulobisnuit
unulobisnuit  •  04 Martie 2022, 21:54
Postat de tot_vlad pe 04 Martie 2022, 21:31

Ce caută NATO la granițele Rusiei? Vor americanii să facă și in Russia un Euro Maidan, o primăvară rusească, ceva?? Așteptau să moară Putin ca să acționeze. Cred că nici nu îl îngropau bine și începea o razmerita la Moscova. Ei, uite că nu va fi așa. E in joc viitorul și cultura imperiului rus. În vecii vecilor nu vor fi parade LGBT la Moscova. Și nici la Kiev.

Am văzut cât de iubitor e imperiul Slav cu niște copii și o supraviețuitoare a WW2 de la Sank Petersburg ,femeie la peste 90 de ani! Să bagi la închisoare astfel de oameni înseamnă prosperitate în mintea ta?!? Viață în trecut….

Vezi toate comentariile (23)
Comentează