INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

China, de partea Rusiei? » Motivul uluitor pentru care vrea să oprească transmisia meciurilor de Premier League din acest weekend

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2022 15:17 / Actualizat vineri, 04 martie 2022 15:37

China ia în calcul să nu permită difuzarea meciurilor de Premier League din acest weekend, pentru a ascunde mesajele de solidaritate ale englezilor față de Ucraina după invazia Rusiei. 

Decizia vine în urma inițiativei Premier League de a-și arăta susținerea față de Ucraina. Căpitanii tuturor celor 20 de echipe vor purta banderole speciale în culorile Ucrainei, iar înainte de începutul fiecărui meci va avea loc un moment de reculegere pentru victimele războiului din Ucraina, informează Daily Mail.

Pe ecranele arenelor va fi afișat mesajul „Fotbalul rămâne unit” alături de drapelul Ucrainei. Un mesaj de solidaritate pentru Ucraina va fi vizibil și pe grafica meciurilor de Premier League din întreaga lume.

FRF vrea să schimbe regulamentul pentru jucătorii din Ucraina » Ce i-a cerut Burleanu președintelui FIFA
FRF
FRF vrea să schimbe regulamentul pentru jucătorii din Ucraina » Ce i-a cerut Burleanu președintelui FIFA

China vrea să oprească transmisia meciurilor de Premier League din acest weekend

China a denunțat sancțiunile economice care au fost impuse de Regatul Unit și Uniunea Europeană împotriva Rusiei și a învinuit SUA și aliații săi pentru că au provocat autoritățile de la Moscova.

Acum intenționează să arate în continuare sprijin pentru regimul de la Kremlin, renunțând la difuzarea meciurilor de Premier League din acest weekend, pentru a ascunde mesajele de susținere pentru Ucraina.

„Premier League și cluburile noastre resping din toată inima acțiunile Rusiei și vor arăta sprijinul pentru poporul ucrainean la toate meciurile din acest weekend. Apelăm la pace și gândurile noastre sunt la toți cei care au fost afectați”, s-a arătat într-un comunicat oficial al Premier League.

Everton și Manchester City, alături de Ucraina

Ucrainenii Vitali Mykolenko (22 de ani) și Oleksandr Zinchenko (25 de ani) au fost emoționați până la lacrimi de evenimentele dinaintea meciului Everton - Manchester City.

Întreaga audiență și-a manisfestat sprijinul pentru Ucraina. Un steag imens a fost afișat în tribune, iar fotbaliștii celor două formații s-au implicat la rândul lor.

+5 FOTO

Cei ai lui Everton au purtat steaguri ale Ucrainei, iar ai lui City au îmbrăcat tricouri cu mesajul „Fără război”.

Citește și alte știri despre războiul din Ucraina:

Antrenorul ucrainean de la Zenit, atacat dur de un fost coleg: „O să taci acum? Tolya, cum vei trăi cu tine?”

O arbitră din Ucraina acuză soldații ruși: „Vin la ușile noastre cu mitraliere, cer mâncare și apă, apoi îți iau tot ce ai”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (8)
iung811
iung811  •  06 Martie 2022, 16:53

Geambasule de securistu de dragomir de ce nu spui nimic? De câteva zile latră ca apucatul, inclusiv la voi in studio la digi, ca presedintele Ucrainei se da cocos și ar trebui să stea în banca lui. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1923stx
1923stx  •  05 Martie 2022, 22:00

Du te Cristiene unde vezi cu ochii, serios, nu merita sa stai aici, poti sa propagi ura si in alta tara, am incredere in tine( doar din punctul asta de vedere) ,ii poti mintii si pe altii cum ai refuzat tu securitatea cand erai puști( legenda spune ca le ai dat si 2 palme) du te tată,nu fii fraier!

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  05 Martie 2022, 07:18
Postat de dececartonaselegalbenebaneaza pe 05 Martie 2022, 03:04

Democratic;))))))))Aoleu ce democrație este in Taiwan, SUA si Romania ,;))))))) Alegem dintre oligarhii pusi in fata si credem ca suntem liberi. Mai liberi sunt in China si Coreea de Nord, noi rade m de osanalele alora dar Președinții si monarhii din Europa sunt mai aplaudati

Este foarte usor sa critici libertatea si democratia adusa de „manipulatorul” America si a restului statelor occidentale, atunci cand te afli in interiorul lor si te bucuri de libertatea pe care ti-o garanteaza. Poti incerca sa migrezi la cealalta versiune de libertate, ruseasca, chinezeasca sau nord coreana, si atunci o sa vedem cat de liber o sa ti se mai para ca esti tu acolo

Vezi toate comentariile (8)
Comentează