INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Antrenorul ucrainean de la Zenit, atacat dur de un fost coleg: „O să taci acum? Tolya, cum vei trăi cu tine?”

Anatoliy Tymoshchuk/ foto: Imago
Anatoliy Tymoshchuk/ foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 04 martie 2022 13:15 / Actualizat marti, 16 mai 2023 10:47

Anatoliy Tymoshchuk (42 de ani), fost internațional ucrainean și actual antrenor secund la Zenit, a fost acuzat dur de un fost coleg, după ce a decis să rămână în cadrul clubului din Sankt Petersburg, în ciuda invaziei dictată de Putin în Ucraina.

Yevhen Levchenko, fost coleg la naționala Ucrainei cu Tymoshchuck, s-a arătat dezamăgit de decizia fostului mijlocaș, pe care îl consideră un trădător.

Garry Kasparov, recomandări urgente pentru liderii planetei: „Războiul lui Putin a intrat în următoarea etapă!”
Război în Ucraina
Garry Kasparov, recomandări urgente pentru liderii planetei: „Războiul lui Putin a intrat în următoarea etapă!”

„O să taci acum? Tolya, cum vei trăi cu tine?”

„Tolya, cum se poate așa ceva? Suntem din Ucraina. Cum poți să taci și să continui să lucrezi acolo? Am jucat împreună pentru aceeași echipă, am purtat acest tricou cu mândrie, am cântat imnul, am câștigat și am pierdut. O să taci acum? Tolya, cum vei putea trăi cu asta?”, a declarat Levchenko despre Tymoshchuck, potrivit germanilor de la Sport1.

Spre deosebire de Tymoshchuk, alți ucraineni precum Andrei Voronin (antrenor la Dinamo Moscova) sau Yaroslav Rakitskiy (jucător la Zenit Sankt Petersburg) au părăsit deja Rusia și cluburile lor în semn de protest față de război. Antrenorul secund de la Zenit nu s-a opus încă invaziei rusești, mai notează sursa menționată.

Yaroslav Rakitskiy și-a reziliat contractul cu Zenit

Yaroslav Rakitskiy, fundașul central ucrainean, fost jucător sub comanda lui Mircea Lucescu la Șahtior, și-a reziliat contractul cu Zenit, după invazia Rusiei din Ucraina.

„S-a luat această decizie din cauza situației dificile pe care o traversează familia sa. Dorim din suflet bunăstarea familiei și prietenilor lui Yaroslav Rakitskiy și, bineînțeles, sperăm să ne vedem pe teren”, a comunicat Zenit pe Twitter.

78 de meciuria jucat fundașul ucrainean pentru Zenit Sankt Petersburg, în toate competițiile

Citește și:

O arbitră din Ucraina acuză soldații ruși: „Vin la ușile noastre cu mitraliere, cer mâncare și apă, apoi îți iau tot ce ai”

Exod în masă la un club din Rusia » Opt jucători străini au plecat, după ce antrenorul a demisionat înainte să debuteze

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează