GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Un component din Echipa Națională a Artiștilor Fotbaliști s-a cuplat cu fosta concurentă de la „X Factor”: „Noi nu am hotărât să ne ascundem”

Gabriella Nastas, noua iubită a lui Kamara. Foto: Instagram +32   FOTO
Gabriella Nastas, noua iubită a lui Kamara. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 06 decembrie 2023 15:38 / Actualizat miercuri, 06 decembrie 2023 18:53

Cântărețul Kamara Ghedi joacă de ani de zile în Echipa Națională a Artiștilor Fotbaliști alături de Adrian Enache, Andrei Ștefănescu, Aurelian Temișan și mulți alții. Nu doar cu vocea lui și calitățile sportive surprinde, ci și cu viața personală: s-a cuplat cu o cântăreață de 29 de ani, originară din Republica Moldova.

În vârstă de 47 de ani, Kamara Ghedi a fost dintotdeauna pasionat de fotbal. Visul i s-a îndeplinit când a fost cooptat în Echipa Națională a Artiștilor Fotbaliști, unde portar e artistul și actorul Aurelian Temișan. 

FOTO. Kamara, cântărețul din Echipa Națională a Artiștilor Fotbaliști, are iubită celebră și sexy

+28 FOTO

Cântărețul a îmbrăcat de multe ori tricoul naționalei la meciurile pe care echipa le-a avut împotriva multor echipe din Europa și nu numai. Nu se remarcă acum cu vreo victorie, Kamara a înscris însă pe plan personal. El are o relație cu Gabriella Nastas, cântăreața originară din Republica Moldova. 

Prima dată au fost doar prieteni, însă acum sunt iubiți. „Noi nu am hotărât să ne ascundem, am hotărât să trăim lucrurile așa cum sunt și ele, dacă cineva le remarcă, e foarte bine. După o relație pe care și-a asumat-o, celelalte relații pe care le-a mai avut nu le-a mai asumat. Eu am înțeles foarte bine. Eu îi cunosc părinții de la început, am fost și în vacanță cu mama ei”, a declarat Kamara, în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars

Cine e Gabriella Nastas, noua iubită a lui Kamara

În vârstă de 29 de ani, Gabriela Nastas s-a născut în Republica Moldova și e cântăreață. În 2017, tânăra a participat la „X Factor”, acolo unde l-a întâlnit pe Dani Oțil, care a avut încredere în talentul ei. În 2021, ea a lansat prima ei piesă din carieră chiar la matinalul pe care prezentatorul îl are la Antena 1.

+28 FOTO

„În 2017, la X Factor România, Dani Oțil mi-a zis: «Eu sunt sigur că de tine o să auzim peste câțiva ani și atunci când lansezi prima ta piesă, vii la emisiunea noastră, la Neatza cu Razvan si Dani. Eu și Răzvan îți promitem că te așteptăm». 4 ani mai târziu, în 2021, am venit și acum nu mai scapă de mine. Mulțumesc Dani Oțil și Răzvan Simion! Fără să realizați, mi-ați dat curaj să cred și mai mult în visul meu!”, a scris ea pe Instagram.

În urmă cu câteva luni, cântăreața Gabriella Nastas a lansat și o melodie în colaborare cu artistul What’s UP. A fost la mai multe emisiuni cu piesa ei, în promovare. De curând, ea a participat și la „Vocea României”, dar jurații nu au ales-o în echipele lor. E vedetă și pe Instagram, acolo are peste 17.000 de urmăritori și tot acolo postează cele mai îndrăznețe poze.

Citește și:

Handbalista trimisă acasă de Florentin Pera și-a găsit noua vocație: „Ești pregătit?”
CM de handbal feminin
Handbalista trimisă acasă de Florentin Pera și-a găsit noua vocație: „Ești pregătit?”
Cel mai puternic Războinic de la Survivor, făcut praf de fosta iubită, vedeta de la „iUmor”: „Nu are nicio treabă cu imaginea din social media”
MONDEN
Cel mai puternic Războinic de la Survivor, făcut praf de fosta iubită, vedeta de la „iUmor”: „Nu are nicio treabă cu imaginea din social media”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
mario78a
mario78a  •  07 Decembrie 2023, 09:08

si uite asa GSP devine CANCAN, zidarilorrrr

mehigh_ms
mehigh_ms  •  07 Decembrie 2023, 08:51
Postat de cmd930206 pe 06 Decembrie 2023, 20:01

Mi se pare doar mie sau faptul că doamnele şi domnişoarele din redacţie scriu doar articole de cancan e uşor sexist ? Lăsaţi-le şi pe ele să scrie despre sport, nu doar despre metrosport.

te intreb.. oare stiu ce e ala sport?

zb59
zb59  •  07 Decembrie 2023, 05:14
Postat de zb59 pe 06 Decembrie 2023, 20:33

Extraordinar! Un cantaret care joaca fotbal “s-a cumplat”… (nici nu mai conteaza continutul “articolului”!) Bai, sinteti mai mult decat ***

De ce mi-a fost cenzurat comentariul, gsp!? Am spus ca sinteti niste neprofesionisti si v-am indemnat pe toti sa plecati acasa, innaceste conditii! Unde este limbajul vulgar sau jignitor!? Faptul ca sinteti lipsiti de profesionalism (o dovedeste concedierile din ultimul timp), sau faptul ca va indemmsa plecati acasa?! (Ceea ce va cer si patronii vostri)!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează