GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  VIZITĂ

GALERIE FOTO Puțină lume l-a văzut pe Michael Schumacher după accident, dar tânăra de 23 de ani a reușit » Soția și-a dat acordul

FOTO: Instagram @Laila Hasanovic +45   FOTO
FOTO: Instagram @Laila Hasanovic

Articol de - Publicat duminica, 07 ianuarie 2024 11:23 / Actualizat duminica, 07 ianuarie 2024 11:52

Corrina Scumacher, soția lui Michael Schumacher, și-a dat acordul ca Laila Hasanovic (23 de ani), iubita lui Mick Schumacher (24 de ani), să îl viziteze pe fostul pilot.

S-au împlinit 10 ani de la tragicul accident la ski al lui Michael Schumacher. Fostul pilot e imobilizat la pat și e vizitat doar de familie și de un grup restrâns de prieteni. Corrina, soția lui Michael, e cea care își dă acodul înainte ca cineva să poată vedea pe legendarul pilot de Formula 1. 

Laila Hasanovic
Laila Hasanovic
Laila Hasanovic
Laila Hasanovic
+41 FOTO

Recent, pe lista selectă a intrat și Laila Hasanovic, un model danez care e într-o relație de jumătate de an cu Mick, fiul lui Michael. Corrina a luat decizia la finalul anului trecut, după ce Laila i-ar fi câștigat încrederea, notează Daily Mail. Iar iubita lui Mick l-ar fi vizitat pe fostul pilot la finalul anului, la 10 ani de la accidentul teribil de pe pârtia de ski.

Michael Schumacher, de 7 ori campion mondial de Formula 1

Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari).

El s-a retras prima dată din Formula 1 la finalul anului 2006, apoi a revenit în Marele Circ în 2010. Însă în trei sezoane petrecute la Mercedes germanul nu a mai arătat forma care l-a consacrat. Michael Schumacher nu a reuşit în această a doua etapă a carierei decât un loc 3, la Valencia, în 2012, şi patru clasări pe locul 4. 

Ca pilot, Schumacher a avut un singur accident serios. La 11 iulie 1999, campionul german a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept, după ce monopostul Ferrari condus de el a părăsit pista şi a izbit puternic un zid de protecţie format din cauciucuri. El a lipsit atunci 98 de zile din F1, şase curse, revenind la ultimele două Grand Prix-uri ale sezonului.

Vezi și:

Unde s-a dus Andreea Bălan pentru tenismenul Victor Cornea: „Nu credeam, dar iată-mă aici”
METROSPORT
Unde s-a dus Andreea Bălan pentru tenismenul Victor Cornea: „Nu credeam, dar iată-mă aici”
Andrei Burcă a făcut marele pas la Paris! A cerut-o în căsătorie pe tânăra avocată
MONDEN
Andrei Burcă a făcut marele pas la Paris! A cerut-o în căsătorie pe tânăra avocată

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
ali.bec
ali.bec  •  07 Ianuarie 2024, 13:59

Drrragă Andrrra, numele doamnei e Corinna, nu Corrina. Decât să scrieți după ureche, mai bine folosiți copy/paste.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează