GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  AFACERE

foto Larisa Drăgulescu renunță la una dintre afaceri: „Propun un spațiu pentru relaxarea ta”

Larisa Drăgulescu, fosta soție a marelui gimnast Marian Drăgulescu, se reprofilează și renunță la una dintre afaceri. +27   FOTO
Larisa Drăgulescu, fosta soție a marelui gimnast Marian Drăgulescu, se reprofilează și renunță la una dintre afaceri.

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2022 17:55 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2022 18:36

Larisa Drăgulescu, fosta soție a marelui gimnast Marian Drăgulescu, se reprofilează și renunță la una dintre afaceri.

Larisa, divorțată de Marian Drăgulescu în anul 2009, a stras o mică avere din videochat, lucru declarat în numeroase rânduri. A investit banii strânși în imobiliare, dar și într-un salon de înfrumusețare din Reșița. În urmă cu scurt timp a anunțat că propune spre închiriere spațiul din urmă.

+23 FOTO

„Dragulescu Beauty Spa, îți propune spre închiriere un spațiu modern pentru frumusețea și relaxarea ta”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Larisa Drăgulescu: „Nu fac videochat, sunt filmulețe și poze interzise minorilor”

Căsnicia lui Marian cu Larisa a durat 3 ani, între 2006 și 2009. Fosta soție a celui mai medaliat sportiv român, cu 3 medalii la Jocurile Olimpice și 109 distincții alte distincții, admite că activează în prezent pe platforma „OnlyFans” și că a strâns de acolo o mică avere.

Soțul meu m-a cunoscut în club, nu la Biserică. Știa cu cine s-a căsătorit. Eu am 37 de ani, el are 41. Copiii mei au 15 și 17 ani și știu ce fac și nu au nimic împotrivă. Eu zic că i-am crescut bine, au amândoi bursă la liceu. Ce legătură are ce fac cu educația dată? Ne înțelegem foarte bine.

Nu fac videochat, fac filmulețe și poze interzise minorilor, înainte am lucrat în cluburi de noapte în Germania, apoi a venit pandemia. Am câștigat o avere impresionantă, dar din tot ce am făcut în ultimii 5-6 ani, nu doar din platformă
- Larisa Drăgulescu, în februarie 2022

VIDEO Cum îl caracterizează Alexandru Nedelcu pe Marian Drăgulescu: „E un băiat calm, de treabă” + „În prima lună era lent de tot, credeam că joacă la mișto”

Citește și alte știri de actualitate: 

UPDATE Incident șocant în apropiere de sala unde s-a jucat Dinamo - PSG: „Autoturismul a fost găsit abandonat”. Polițiștii l-au prins pe făptaș

VIDEO O nouă teorie în „cazul Simona Halep”: „E posibilă și o contaminare”

Playtech: ȘOC! Germania dă Ucrainei LOVITURA de grație! Decizia uluitoare luată ACUM!


Comentarii (1)
vasileroaita
vasileroaita  •  28 Octombrie 2022, 18:54

Dă cineva bani ca să o vadă pe asta?!?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează