GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Larisa Iordache, detalii despre nunta cu Cristian Chiriță » Când va avea loc evenimentul

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 17:37 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 18:25

Larisa Iordache și Cristian Chiriță trăiesc de mai mult timp o frumoasă poveste de dragoste. Pe 1 ianuarie anul acesta, fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, iar acum, aceștia au dezvăluit când va avea loc evenimentul.

Larisa Iordache trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristian Chiriță, tânărul în brațele căruia și-a găsit fericirea și liniștea.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Larisa Iordache a mărturisit că ea și Cristian nu vor face anul acesta nunta.

Larisa Iordache
Larisa Iordache
+40 FOTO

„Cununia civilă și cununia religioasă la anul o să o facem pentru că ni se pare prea mult dintr-o dată. Mi se pare că dacă faci totul odată sunt prea mulți pași. El are turneu, are de jucat, eu competiții cu copiii, nu, e prea mult. Ne dorim ca toți oamenii care vin să se distreze, să fie foarte bine ”, a mărturisit Larisa Iordache.

Larisa Iordache: „Suntem asemănători sufletește”

Într-un interviu pentru viva.ro, Larisa Iordache spunea că are o conexiune specială cu partenerul ei și că îl consideră sufletul ei pereche. 

„Cred că este. Suntem asemănători sufletește, cât și emoțional. Dar asta se vede și din acțiunile noastre pe care le facem unul față de altul și față de oamenii dragi nouă. Cred că ar putea fi… Eu niciodată nu am dat vreun pronostic, să spun așa, din niciun punct de vedere. Dar cred că, din punctul acesta de vedere al partenerului meu, al lui Cristian, da, poate fi sufletul meu pereche”.

Neymar a pus din nou ochii pe o româncă » Superstarul brazilian a avut o reacție neașteptată la adresa iubitei unui vlogger celebru
MONDEN
Neymar a pus din nou ochii pe o româncă » Superstarul brazilian a avut o reacție neașteptată la adresa iubitei unui vlogger celebru

Multiplă campioană europeană şi mondială, precum şi medaliată cu bronz la JO din 2012, Larisa Iordache şi-a încheiat cariera la finalul lui 2021, când anunţa că va fi supusă unei a şaptea operaţii la gleznă.

VIDEO Larisa Iordache: „Când s-a împărțit înalțimea, a luat-o el și pe a mea. Comunicăm foarte mult și asta e important”

Citește și alte știri mondene: 

Cum arăta Corina Caragea la vârsta de 19 ani » Prezentatoarea avea părul scurt și a fost dansatoare în echipa emisiunii „Surprize, Surprize”

Soția româncă a miliardarului Piero Ferrari, apariție la TV într-o ținută de 500 de lei: „Rochia este de pe AliExpress”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează