GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MEDIA

Larisa Iordache și Diana Bulimar participă la „America Express” » Adversarii fostelor gimnaste + Sumă uriașă pe care o pot câștiga

Diana Bulimar și Larisa Iordache
Foto: a1.ro
Diana Bulimar și Larisa Iordache Foto: a1.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2022 16:05 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 17:09

Larisa Iordache (25 de ani) și Diana Bulimar, foste gimnaste, vor participa la reality show-ul „America Express”.

„Asia Express”, ajuns la al 5-lea sezon în România, competiția de pe Antena 1 se transformă în „America Express”, unde 9 perechi de concurenți vor parcurge „Drumul Aurului” prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7.000 de kilometri. 

Concurenții vor avea de trecut misiuni care mai de care mai dificile pentru a rămâne în competiție și pentru a visa la premiul de 30.000 de euro. 

Regulile sunt cele din sezoanele precedente: aceștia au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice. 

Larisa Iordache și Diana Bulimar participă la America Express

Larisa și Diana se află printre participanți și, deși au emoții, acestea sunt entuziasmate de aventura în care vor porni.

„Venind din sportul de performanță, această aventură numită America Express va fi o nouă provocare pentru noi. Sperăm doar că nu pe o bârnă de 10 cm, pentru că pe aceea am câștigat-o deja. Suntem entuziasmate și recunoscătoare pentru această experiență, dar cred că ne va solicita la maxim.

Avem emoții pentru că nu știm ce surprize ne așteaptă, dar cred că vom trece cu brio de fiecare probă în parte și că vom ajunge cât mai departe în competiție, așa cum am făcut în gimnastică. Experiența asta vine cu speranțe noi prin care ne așteptăm să trecem cu bine și să ne descoperim pe noi înșine într-un alt mediu de competiție”, au declarat cele două potrivit a1.ro

Cine sunt ceilalți concurenți: 

  • Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru
  • Puya și soția lui Melinda 
  • Andreea Antonescu și Andreea Bălan
  • Cătălin Bordea și Nelu Cortea
  • stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla
  • Jean Gavril și fratele lui Dinu
  • cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh
  •  Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela 

Irina Fodor, prezentatoarea „America Express”

La fel ca în sezonul precedent, Irina Fodor va fi prezentatoarea emisiunii. Aceasta va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități, în timp Oase și Marius Damian vor fi povestitorii despre istoria locurilor în care se vor disputa misiunile. 

Filmările vor începe luna aceasta, iar fanii vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online.

Cine au fost câștigărorii sezoanelor trecute

  • „Drumul Dragonului”, 2018 - Raluka și Ana Baniciu
  • „Drumul Elefantului”, 2019 -CRBL și Oase
  • Drumul Comorilor”, 2020 - Sorin Bontea și Răzvan Fodor
  • Drumul Împăraților”, 2021 - Mihai Petre, Elwira Petre

Citește alte știri:

CSA Steaua a mers la TAS și a cerut suspendarea barajului » Solicitarea roș-albaștrilor, respinsă + Câți bani au cheltuit oficialii „militarilor”
CSA STEAUA
CSA Steaua a mers la TAS și a cerut suspendarea barajului » Solicitarea roș-albaștrilor, respinsă + Câți bani au cheltuit oficialii „militarilor”
Anunțul categoric al lui Gigi Becali: „Nu mai dau 5 bani din buzunarul meu”
FCSB
Anunțul categoric al lui Gigi Becali: „Nu mai dau 5 bani din buzunarul meu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close