GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR

Fostă atletă, concurenta de la Survivor s-a iubit cu un fotbalist de la FCSB

Laura Giurcanu / Sursă foto: Instagram +20   FOTO
Laura Giurcanu / Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 ianuarie 2022 20:59 / Actualizat duminica, 23 ianuarie 2022 22:23

Laura Giurcanu, una dintre reprezentantele „Faimoșilor” de la Survivor România, a devenit cunoscută în mediul online și pentru relațiile sentimentale pe care le-a avut de-a lungul timpului.

  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților. Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro. Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii” 
  • Pe lista participanților sunt mai mulți foști sau actuali sportivi: Robert Niță și Alexandru Nedelcu (foști fotbaliști), Cătălin Zmărăndescu (fost luptător, campion mondial), Elena Chiriac (multiplă campioană națională taekwondo), Ionuț Popa (antrenor fitness), Roxana Ciuhulescu (pilot raliuri și consiliera ministrului Sportului)

Nume importante din showbiz-ul românesc s-au iubit de-a lungul timpului cu blonda care face senzație la Survivor România. Dani Oțil și BRomania sunt cei mai cunoscuți dintre foștii parteneri ai Laurei Giurcanu, care a fost și iubita lui Alex Târnovan, fostul fotbalist al celor de la FCSB. În vârstă de 26 de ani, Târnovan a jucat de-a lungul carierei pentru Viitorul, FCSB, Gaz Metan, U CLuj, FC Botoșani și Hermannstadt, unde a bifat și ultima experiență a carierei, în 2018.

Fostă atletă, concurenta de la Survivor s-a iubit cu un fotbalist de la FCSB
Alex Târnovan / Sursă foto: Arhivă GSP

Cine e Laura Giurcanu

Laura Giurcanu are 25 de ani și este una dintre cele mai populare vloggerițe din România. Fostă câștigătoare a „Next Top Model”, ea a prins gustul faimei și a devenit fotomodel cu apariții în reviste prestigioase din țară și din afară. 

Laura Giurcanu, foto: Instagram @lauragiurcanu
Laura Giurcanu, foto: Instagram @lauragiurcanu
+16 FOTO

Marea ei pasiune e, însă, vloggingul: are un cont de Youtube unde are sute de mii da fani care îi urmăresc clipurile. E vedetă și pe Instagram unde a atras peste 920.000 de followers. Imaginile sexy pe care le postează i-au dat, cu siguranță, o mână de ajutor. 

Înainte de a se apuca de modelling, Laura a fost sportivă de performanță și a concurat ca atletă.

Citește și alte știri de actualitate:

Survivor, mai important decât Ministerul Sportului » De la 4.000 de lei pe lună, la 4.000 de euro pe săptămână!

VIDEO Fiul lui Cătălin Zmărăndescu a răbufnit după ieșirile tatălui său de la Survivor: „Nu m-a crezut nimeni! Acum îți știe toată țara caracterul, nu doar oamenii pe care i-ai ruinat”

Survivor 2022 cu mulți nervi și amenințări! 3 propuneri pentru eliminare și declarații războinice: „Un om ca Zmărăndescu nu este benefic!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează