GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  OFICIAL

Ludovic Orban, amendat după fotografia devenită virală: „Cuantumul maxim prevăzut de lege!”

Ludovic Orban a fost amendat +49   FOTO
Ludovic Orban a fost amendat

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2020 15:48

Ludovic Orban (57 de ani), prim-ministrul României, a fost amendat cu 3.000 de lei, după ce o fotografie controversată cu el și mai mulți miniștri a fost făcută publică pe internet.

  • CONTEXT: O fotografie din biroul premierului Ludovic Orban a ajuns pe internet, fiind distribuită pe Facebook. În imagine se observă cum o parte din membrii Guvernului se relaxează fără măștile de protecție, beau alcool și fumează (foto).

Liderul Partidului Național Liberal a achitat deja suma, rezultată din două amenzi acordate pentru nepurtarea măștii și fumat în spații închise.

Premierul Ludovic Orban, amendat cu 3.000 de lei

„Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astăzi, 30 mai a.c., prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise.

Premierul consideră că regulile trebuie respectate în aceeași măsură de către orice cetățean, indiferent de poziția pe care o ocupă, iar în cazul în care acestea sunt încălcate trebuie aplicate sancțiunile stabilite de lege, fără a face distincție", se arată într-un comunicat al Guvernului României citat de Digi 24.

Membrii Guvernului se relaxează fără măști, beau alcool și fumează

Fotografia i-a surprins pe Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, vicepremierul Raluca Turcan, premierul Ludovic Orban, Virgil Popescu, Ministrul Economiei și Bogdan Aurescu, Ministrul de Externe.

Pe masă se află pahare de șampanie și o frapieră, Orban fumează și are un pahar de bere în față, Popescu are un pahar de whiskey în mână, iar Aurescu fumează un trabuc, cu mănuși.

Ludovic Orban, amendat după fotografia devenită virală: „Cuantumul maxim prevăzut de lege!”

VIDEO Președintele Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

FOTO Imagini surprinse în București, în timpul pandemiei de COVID-19

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre actualitatea din România în contextul pandemiei de coronavirus:

Ludovic Orban reacționează după apariția fotografiei care a făcut rumoare pe internet: „Muncisem toată ziua, în ziua mea de naștere”

Ultima oră » Bilanț în România: 151 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

10 reguli la meciurile din Liga 1 stabilite de protocolul final MTS - Ministerul Sănătății

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
anarhist
anarhist  •  31 Mai 2020, 10:12
Postat de valdino pe 30 Mai 2020, 18:02

Corect, chestia e ca noi nu suntem la guvernare si nici nu am dat legi !

Ar fi exagerat sa demisioneze ca un guvern format din indivizi care arata cu nonsalanta ca nu le pasa de legi (nici macar de alea pe care ei le-au dat si sustinut) sa demisioneze? Pai asta ar fi singura actiune de bun simt pe care ar putea s-o intraprinda in acest caz. Ca au platit ei amenzile alea... vax! Au dat o firimitura din ce au furat. Nu sunt un sustinator al legii tampite care interzice fumatul in spatii inchise, nici al celeilalte legi tampite care obliga la purtarea mastii in spatii inchise. Dar sunt legile lor... si daca ei nu le repsecta, cum pot sa aiba pretentia asta de la lti cetateni?

antisistem
antisistem  •  31 Mai 2020, 04:17
Postat de Christian Ciuca pe 30 Mai 2020, 20:07

pai vezi...?... ce mai vrei? a platit omu, gata, a baut a fumat a tainuit, a platit. 3 000. si tu ai fi platit, daca aveai bani, cert. dar n-ai. si amenda se va majora. ar trebui AMNISTIE generala pentru toate amenzile astea, de coronavirus, s-a respectat interdictia, 99,99% au stat acasa, ce mai terorizezi oamenii, gata cu amenzile, sa nu le plateasca nimeni. si s-or gasi niste avocati mai inimosi sa arate pozele-alea care practic anuleaza toate amenzile. adica tu impui izolarea-n casa si bei whisky fumezi stai la taclale cu prietenii... d-aia n-are ursu coada.

Mare prostalau mai esti ba! Fiecare comentariu pe care il faci este de o imbecilitate incredibila...

elgabri
elgabri  •  31 Mai 2020, 01:27

Spartanii de la Guvern !

Vezi toate comentariile (31)
Comentează