GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  COVID-19

Marcel Vela, despre cum va arăta România după 15 mai: „Amenzile vor continua. Banii celor amendați merg la sistemul medical”

Marcel Vela a anunțat că amenzile vor continua în România și după 15 mai.
Marcel Vela a anunțat că amenzile vor continua în România și după 15 mai.

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2020 07:48

Marcel Vela (56 de ani), ministrul de Interne al României, a anunțat sâmbătă seara, într-o intervenție televizată, că amenzile pentru nerespectarea restricțiilor vor fi aplicate și după 15 mai, când starea de urgență va lua sfârșit.

„Evident că da! Restricțiile care vor rămâne în vigoare - decise de căte Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență - vor avea același obiectiv: protejarea sănătății cetățenilor.

Așadar, cei care încalcă regulile ce vor fi implementate în acea perioadă probabil că se vor gândi de mai multe ori, pentru că în actele normative emise vor fi prevăzute și măsuri coercitive”, a spus Marcel Vela, la Digi 24.

 Marcel Vela: „Banii vor merge către spitale”

„Domnul prim-ministru Ludovic Orban a fost săptămâna trecută la MAI și chiar am discutat despre o situație de acest gen, de a folosi acești bani doar către zona medicală, către spitalele din România și, evident, către situații în care există persoane vulnerabile.

Așadar, aceste amenzi nu vor fi folosite în alte scopuri (...) Toată această cuantificare va fi analizată la finalul lunii mai, iar destinația acestor sume, ca să știe toți cei care au plătit amenzile, că banii lor vor merge către sistemul medical” - Marcel Vela, ministrul de Interne al României

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește și alte știri de actualitate:

COVID-19. Cum vor arăta restaurantele și terasele din România, odată cu ridicarea Stării de Urgență » Planul autorităților: 2 metri între mese și maximum 8 persoane

CORONAVIRUS // Consiliere psihologică prin telefon la Spitalul Obregia » Cum se poate accesa Help Line

Playtech: Cum a arătat Simona Halep mireasă. Rochia inedită a lăsat mască toţi invitaţii


Comentarii (3)
anarhist
anarhist  •  03 Mai 2020, 23:11

Si ce va face Vela, daca pe 16, 17, 18 mai, or sa se stranga vreo cateva zeci de mii de oameni care au fost amendati (pe drept sau pe nedrept de preazelosii militieni) in Piata Victoriei? Si cand pe langa acestia se vor mai aduna si sustinatorii acestora, macar cate un membru al familiei? O sa trimita jandarmii sa-i gazeze? El nu stie ca asta va insemna inceputul sfarsitului? Ca, dupa astfel de evenimente, un guvern PNL si chiar Iohannis nu vor mai avea multe zile in fruntea tarii? Ca PSD si Pro Romania atata asteapta, sa se inflameze spiritele si sa mature pe jos cu ei? Cat de prost sa fii, sa-ti imaginezi ca vei putea prelungi starea de urgenta sau de alerta pana te pensionezi si scapi?

george
george  •  03 Mai 2020, 09:41

Nu este ***............asa este el, este starea lui...................nu stie cum functioneaza treaba asta cu......"taiatul " amenzilor pe banda rulanta si.....incasarile dezastruoase...............

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

223102608702428
Serge Sand  •  03 Mai 2020, 08:54

Banii ca să" meargă" undeva mai trebuie să și existe! Dați amenzi cu nemiluita pentru toate ***, amenzi care nu se vor încasa niciodată. Fata morgana, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează