GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ÎNCHISOARE

Interlopul acuzat împreună cu Mario Iorgulescu a fost deportat » Va fi închis în penitenciarul Rahova

Articol de GSP - Publicat joi, 10 noiembrie 2022 12:49 / Actualizat joi, 10 noiembrie 2022 13:16

Interlopul Marco Kalu, un apropiat al lui Mario Iorgulescu, a fost deportat din SUA și va fi închis în penitenciarul Rahova.

Libertatea scrie că Marco Kalu, pe numele său Alexandru Claudiu Pascu, a fost deportat miercuri din SUA. Acesta era dat în urmărire generală din iulie, după ce a fost condmnat la un an și 3 luni de închisoare, cu executare.

Acesta a ajuns în jurul orei 00:30 în capitală și a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Jose Mourinho, enervat de unul dintre fotbaliștii de la AS Roma: „În ianuarie să își caute echipă” » Despre cine crede presa din Italia că e vorba
AS ROMA
Jose Mourinho, enervat de unul dintre fotbaliștii de la AS Roma: „În ianuarie să își caute echipă” » Despre cine crede presa din Italia că e vorba

Marco Kalu, implicat într-un scandal alături de Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, are puternice legături cu Marco Kalu și familia acestuia. În septembrie 2016, Mario a fost reținut alături de alte 3 persoane, fiind acuzați de lipsire ilegală de libertate și loviri și alte violențe, distrugere și favorizarea infractorului. 

Potrivit Libertatea, Mario Iorgulescu, ajutat de frații Kalu, și-a bătut și înjunghiat victima. Ulterior, aceasta ar fi fost amenințată și și-a retras plângea.

Mario Iorgulescu acuzat de omor

Într-un alt dosar, Mario Iorgulescu (27 de ani) este judecat pentru omor. În finalul lunii octombrie a avut un nou termen, la care fiul lui Gino Iorgulescu nu s-a prezentat.

  • Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată în septembrie 2019 după ce a cauzat un accident mortal, fiind drogat și beat la volan.
  • La finalul lui 2020, judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Bucureşti a decis că procesul lui Mario ar putea începe și a respins cererea acestuia, de schimbare a încadrării juridice, din omor în ucidere din culpă.
  • În momentul impactului cu autoturismul marca Audi condus de decedat, Iorgulescu jr. avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.
  • Sub influența alcoolului și a halucinogenelor, Mario Iorgulescu a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani.
  • La două săptămâni de la accident, Mario Iorgulescu a fost transferat de familie în Italia, de unde nu s-a mai întors.
  • Pe numele lui Mario Iorgulescu există un mandat de arestare și pentru alt caz. În 2021, fiul președintelui LPF a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe.

Citește și: 

Conducerea FCU Craiova explică numirea pentru a 9-a oară a lui Napoli: „Sperăm să facem cât mai multe puncte” + Reacție după ce fanii au vandalizat sediul clubului

Farul iese la atac! Reacție după materialul GSP: „Niște binevoitori din România au indus UEFA în eroare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Anderi
Anderi  •  10 Noiembrie 2022, 19:40

In schimb, taica-su continua, fara probleme, sa conduca fotbalul romanesc. Suntem o parodie de tara.

cdba3133
cdba3133  •  10 Noiembrie 2022, 15:51
Postat de mandelu pe 10 Noiembrie 2022, 15:16

Are trasaturile lu unchiu-so, Vicentiu......

Nu l-ai cunoscut pe ALECU. Ta-su lui Vicentiu.

mandelu
mandelu  •  10 Noiembrie 2022, 15:16

Are trasaturile lu unchiu-so, Vicentiu......

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close