GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  PROCES

Mario Iorgulescu, primul interviu: „Mi-aș dori să fiu condamnat cu suspendare și să îmi fac pedeapsa în Italia. Victima era și ea drogată” + „Preferam să fac pârnaie, dar să fiu sănătos. Fac tratamente cu electroșocuri”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 noiembrie 2022 21:49 / Actualizat marti, 15 noiembrie 2022 22:00

 Mario Iorgulescu (27 de ani) este judecat pentru omor a vorbit pentru prima dată după accidentul provocat în 2019.

Fiul lui Gino Iorgulescu, președintele LPF, se află în Italia, la o clinică. Spune că nu vrea să revină în România și că și-ar dori ca eventuala pedeapsă să fie cu suspendare și s-o execute în Italia. 

Mai mult, Mario Iorgulescu susține că și victima sa ar fi consumat substanțe interzise și face o promisiune familiei acesteia.

Mario Iorgulescu: „Cu tata nu mai vorbesc de vreo două luni”

„Cu tata nu mai vorbesc de vreo două luni, iar cu mama m-am certat aseară. Mă tot cert cu ei de trei ani, aproape în fiecare zi. Nu merg lucrurile între noi. 

„Victima era și ea drogată. Dar nu am încercat să vorbesc vreodată cu familia victimei. Aș vrea să le transmit ceva, să îmi cer scuze. Vreau să le spun întâi condoleanțe. Vreau să le spun că aș vrea să dau timpul înapoi. Nu pot să dau timpul înapoi, dar pot să le fac o promisiune. Voi avea grijă de acei copii! Nu le va lipsi nimic, niciodată. 

Mă voi ocupa personal, eu și familia mea. Voi face tot posibilul să nu ducă lipsă de nimic, chiar știu că le este greu fără tată”, a spus Mario Iorgulescu, pentru Fanatik.

Mario Iorgulescu: „ Preferam să fiu la pârnaie. Era mai simplu decât aici, dar să fiu sănătos”

Mario vorbește și despre probleme de sănătate pe care le are. 

„Sunt în Italia, într-o clinică psihiatrică. Am o leziune la lobul frontal. Medicii spun că e de când eram copil, de când am căzut în cap. Nu mă simt deloc bine, abia pot să stau. M-am și bătut pe aici, nu sunt deloc în toane bune. Preferam să vin să îmi fac pedeapsa, dar trebuie să mă vindec. 

Preferam să fiu la pârnaie. Era mai simplu decât aici, dar să fiu sănătos. Fac terapie tot timpul. Mi se agravează constant situația. Mie mi-a fost descoperită acea leziune pe lobul frontal al creierului. Am făcut aici și terapie cu magneți și cu electroșocuri. Din ce știu, problemele mele medicale nu pot fi tratate în România.  Și nu aș vrea să sfârșesc într-un spital de nebuni. 

Nu pot lua hotărâri, nu pot pleca din clinică fără acordul tatălui meu, are tutelă totală acordată de statul italian”, adăugă Iorgulescu. 

„Nu vreau să mă întorc în România. Mi-aș dori să fiu condamnat cu suspendare și să îmi fac pedeapsa în Italia. Sper să se judece corect, să nu fiu judecat după statut, după nume sau după ce am făcut în trecut. Îmi asum acea greșeală. Dacă vor să mă condamne, o să fac și închisoare. Dar nu cred că merit 20 de ani de închisoare pentru acea greșeală” a încheiat Iorgulescu.

Reperele cazului Mario Iorgulescu

  • Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată în septembrie 2019 după ce a cauzat un accident mortal, fiind drogat și beat la volan.
  • La finalul lui 2020, judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Bucureşti a decis că procesul lui Mario ar putea începe și a respins cererea acestuia, de schimbare a încadrării juridice, din omor în ucidere din culpă.
  • În momentul impactului cu autoturismul marca Audi condus de decedat, Iorgulescu jr. avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.
  • Sub influența alcoolului și a halucinogenelor, Mario Iorgulescu a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani.
  • La două săptămâni de la accident, Mario Iorgulescu a fost transferat de familie în Italia, de unde nu s-a mai întors.
  • Pe numele lui Mario Iorgulescu există un mandat de arestare și pentru alt caz. În 2021, fiul președintelui LPF a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe.

Citește și: 

Noi probe în procesul lui Mario Iorgulescu! Avocații au venit cu fotografii și documente: „Are probleme medicale care datează cu foarte mulți ani înaintea fatidicului accident”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
alex2alexandra
alex2alexandra  •  27 Noiembrie 2022, 15:42

Este o nebunie in ultima vreme sincer cu aceste nenorocite de drogurii, sunt parinte si fereasca dumnezeu de asa ceva, trebuie testati copii periodic, cu cat afli mai devreme cu atat este mai usor sa actionezi, noi am adus cateva teste antidrog cand am venit din Anglia dar am vazut ca au si la noi teste rapide antidrog si prin saliva si prin urina, noi am folosit doar prin urina, parca daca nu ma insel pe www.teste-rapide.ro am vazut, sper sa va fie de folos sfatul meu.

gilos
gilos  •  17 Noiembrie 2022, 17:14

Caz tipic de beizadea rasfatata, needucata si cu tupeu !! Pai, prietene, daca aveai probleme mentale, cum ai obtinut permis de conducere ? Familia ta, daca te stia deraiat cu creierul, de ce ti-a luat masina ? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

o_bic
o_bic  •  16 Noiembrie 2022, 21:29

Ca el,sunt multi nenorociti in trafic.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează