GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  EXTRĂDARE

Ministerul Justiției, răspuns despre situația extrădării lui Mario Iorgulescu, acuzat de omor

Mario Iorgulescu +42   FOTO
Mario Iorgulescu

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 20:31 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 21:04

Siteul Hotnews a făcut o scurtă recapitulare a marilor fugari de justiție din România și a atins și cazurile lui Dragoș Săvulescu sau Mario Iorgulescu. În cazul ultimului, Ministerul spune că nu știe care e situația discuțiilor cu italienii. 

Mandatul european de arestare a fost emis de Tribunalul București în urmă cu 3 luni pe numele lui Gino Mario Iorgulescu, localizat în Italia, acolo unde a urmat un tratament după accidentul mortal pe care l-a comis. Procedura se desfășoară pe cale directă, între instanța română și cea italiană. 

Ministerul Justiției spune că nu are informații cu privire la stadiul procedurii. În luna august, Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe. 

Mario Iorgulescu a comis un accident grav pe 8 septembrie, soldat cu moartea unui alt tânăr, după ce a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea, evaluat la 300.000 de euro. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani. Imediat după accident, Mario Iorgulescu a fost dus de familia sa la o clinică din Italia, notează hotnews.ro.

„În ceea ce-l priveşte pe Mario Iorgulescu, de asemenea localizat în Italia, procedura se desfăşoară pe cale directă, între instanţa din România şi cea din Italia. Nu avem, în acest moment, informaţii cu privire la poziţia instanţei italiene", a reacţionat ministrul Cătălin Predoiu.

Dragoș Săvulescu sfidează România pe Instagram

Dragoș Săvulescu se află, în continuare, pe lista „persoanelor urmărite” de Poliția Română, fiind condamnat în România, însă acesta nu e un motiv de îngrijorare pentru el: a fost surprins recent într-o deplasare cu un avion privat. Destinația nu e una cunoscută, însă se știa faptul că soția lui, Angela Martini, călătorise în SUA cu două zile înainte ca ea să posteze imaginea cu Dragoș Săvulescu în avion. Vezi în această galerie foto imaginile. 

+38 FOTO

Un fost acționar al lui Dinamo, declarații dure din Italia: „România a fost inundată de persoane din zonele roșii. Sunt interese electorale la mijloc”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
kluing2001
kluing2001  •  11 Noiembrie 2020, 09:52
Postat de 10aripa pe 11 Noiembrie 2020, 08:05

Cine e ministru? Catalin Pierdoiu? E clar...

stim altul care ar face altfel ?? de vreo 30 de ani eu nu

kluing2001
kluing2001  •  11 Noiembrie 2020, 09:50

alo , moderatoru' nu-mi spune ca esti la o intalnire intre adulti...

10aripa
10aripa  •  11 Noiembrie 2020, 08:05

Cine e ministru? Catalin Pierdoiu? E clar...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează