GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Mircea Badea, reacție vulgară în direct la TV: „Să mă trateze un doctor c***t la c*r de frică?! Du-te liniștit! Te pupă tata!"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 aprilie 2020 21:44

În plină pandemie de coronavirus la nivel mondial, dar și în România, mai mulți medici și asistente, personal medical în general, au decis să-și dea demisia din funcție sau să intre în concediu medical sau de odihnă. Mulți au invocat lipsa echipamentelor de protecție, indispensabile în lupta cu virusul în prima linie. 

Realizatorul emisiunii "În gura presei", de la Antena 3, Mircea Badea a comentat acid decizia medicilor de a fugi din linia întâi. Acesta a folosit un limbaj vulgar împotriva acestora.

Mircea Badea: „Eu pornesc de la premisa că o să iau carcalacul lui pește"

"Eu pornesc de la premisa că o să iau carcalacul lui pește. Pe mine personal nu cred că mă va omorî, nici nu cred că mă va băga în perfuzii sau ceva. Eu nu cred asta. Nu mă bazez pe ceva, dar nu cred. N-am un stres că iau carcalacul", și-a început Mircea Badea, opinia la Antena 3.

"Ca pacient vreau să zic și eu ceva. Am văzut că și-au dat niște doctori demisia. Și niște asistente. Pentru că le e frică. Da! Mai bine, zic. Mai bine. Nici nu mă apuc să-i cert. Nici nu mă apuc să-i dojenesc. Nici nu mă apuc să-i fac în fel și chip. Băi, nene, le e frică! Nu mai vor să fie, doctori și asistente. Mai bine", a continuat realizatorul TV.

Mircea Badea: „Ajung în spital să-mi pună d-alea pe față să respir"

Pe final, Mircea Badea a transmis un mesaj clar pentru autorități, dar și unul vulgar la adresa medicilor care au decis să plece acasă în plină pandemie de coronavirus.

"Ajung eu... Mă ia carcalacul și ajung în spital cu carcalacul să-mi pună d-alea pe față să respir că nu mai pot singur. Să zicem... Adică, nasol! Foarte rău! Și să vină un doctor să mă trateze, un doctor c***t la c*r de frică?! Bă, mai bine să vină unu de face piș de frică și-o asistență care-i tremură alea de frică. Lasă bă așa, ne vedem în viața viitoare. Sau, hei poate scapi și fără. Decât să vină unu cu frică, mai bine stă dracu acasă! 

Unuia căruia îi este atât de frică poate să facă o treabă bună. Dacă au clacat din cauza fricii nu-i mai întoarce. Unul care cedează de frică oricum nu era personal medical, doar încurca locul. Adică șansele să încurce locul de frică sunt foarte acasă. Du-te liniștit! Te pupă tata!", a mai spus Badea.

Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

CITEȘTE ȘI:

Tudor Chirilă, reproșuri pentru medici: „De ce au tăcut cei în halate albe după «Colectiv»?” + „Când ar trebui să fim pe străzi, stăm în casă. Și invers”

COVID-19. Din Suceava, Dorin Goian își strigă disperarea și dezvăluie lucruri incredibile din interiorul spitalului infectat: „La revedere, uitați de Uniunea Europeană! E gata”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
10221836731176933
Denisa Savu  •  03 Aprilie 2020, 12:04

Sunteti impertinenti cand spuneti ca a folosit un limbaj vulgar la adresa medicilor, a folosit un limbaj mai vulgar DAR la modul reflexiv, daca mai aveti reminiscente de la gramatica. FAKE NEWS in stare pura!

steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  03 Aprilie 2020, 11:12

Un punct de vedere perfect valid, personalul medical nu a semnat la angajare pt așa ceva, ci doar riscurile normale ale meseriei, nu scrie nicăieri in contractul de munca ca e obligat sa își riște viața in orice condiții. Aia cu jurământul lu’ peste prăjit e apa de ploaie, a fi doctor este doar o meserie ca oricare alta, o alegi fix pt acealsi motiv ca și restul: sa te ajute sa trăiești nu sa te omoare! Acestor oameni li se cere rigoare militară fără însă a fi soldați și angajați (astăzi nici măcar milităria nu mai e obligatorie ci tot pe baza de contact de angajare) ca atare!

itu52
itu52  •  03 Aprilie 2020, 10:52

Titlul spune tot, ne arată ingredientele care stau la baza tocăniței intelectuale dospite în tătarca unui prezentator cultivat. Da, cultivat, nu cult. A fost cultivat acolo să împroște scursorile stomacale pe care le-a descoperit în chiveta postului tv. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează