GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  EVENIMENT

VIDEO + FOTO Moment inedit pentru Mircea Lucescu! Antrenorul a primit un timbru: „Reînvie întreaga atmosferă din anii precedenți”

Articol de - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 15:59 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 16:52

Romfilatelia, instituția desemnată să emită timbrele şi efectele poştale româneşti, a prezentat azi un timbru dedicat lui Mircea Lucescu (75 de ani).

Antrenorul lui Dinamo Kiev a sosit în țară, profitând de pauza provocată de meciurile internaționale, și azi a participat la un eveniment emoționant. Tehnicianului i-a fost dedicat un timbru poștal, parte a campaniei „Români cu care ne mândrim”.

La eveniment au fost prezenți printre alții, Matei Lucescu, nepotul antrenorului, Dinu Gheorghe și Ivan Patzaichin. La final, tehnicianul a făcut mai multe declarații.

VIDEO Romfilatelia i-a dedicat un întreg poştal lui Mircea Lucescu: „Reînvie puțin din întreaga atmosferă din anii ce au trecut”

„Este o inițiativă extraordinară. Aduce în prim-plan figuri proeminente din istoria acestei țări. Am remarcat și locuri minunate, monumente istorice... Reînvie întreaga atmosferă din anii precedenți. Îți face mereu plăcere să revezi locuri minunate și asemenea personalități. Merită felicitări.

Nu îmi aduc aminte când am scris ultima scrisoare. Dar îi trimiteam soției cărți poștale din cantonament în fiecare zi”, a spus Mircea Lucescu.

+13 FOTO

 Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB, detronată și în mercato! Gigi Becali pierde bătălia în fața rivalelor pentru prima dată după mulți ani

EXCLUSIV Anamaria Prodan e ascultată de procurori pentru trucarea meciurilor: „Au fost luate măsuri de supraveghere tehnică, interceptare și înregistrare a comunicațiilor”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează