GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  PETRECERE

Un tabloid anunță: petrecere monstru cu manele, șprițuri și baxuri de prosoape! Mutu, Dan Diaconescu, Mihai Rotaru, Zicu și Raț au râs de Marica

Ciprian Marica a fost ținta glumelor la petrecere
Ciprian Marica a fost ținta glumelor la petrecere

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2020 20:25

Marți seară, mai multe personaje celebre din România ar fi încălcat starea de urgență și ar fi organizat o petrecere uriașă în București, în apropiere de Grădina Zoologică. Printre invitați ar fi fost Adrian Mutu, Ciprian Marica, Mihai Rotaru și Dan Diaconescu.

Tabloidul Cancan anunță că aproape 30 de persoane ar fi chefuit la un local din Pipera, ignorând Ordonanța Militară impusă în România din cauza pandemiei de coronavirus. 

Petrecerea ar fi fost una spectaculoasă, cu invitați unul și unu. Printre cei care au fost se numără Adrian Mutu, selecționerul României U21, foștii internaționali Ciprian Marica, Ianis Zicu și Răzvan Raț, Mihai Rotaru, președintele Craiovei, Dan Diaconescu, Viorel Glăman, fostul șef al Gărzii de Mediu Bucureșști, Adrian Thiess, Sergiu Diacomatu, fostul vicepreședintele ANRP, dar și alte nume sonore.

 

Ironii la adresa lui Marica

Sursa citată anunță că o parte dintre invitați s-ar fi distrat copios pe seama lui Ciprian Marica, după filmarea apărută cu el și Ana Muntean, într-un hotel din Cluj.

 Adi Mutu, fostul său coleg, și Dan Diaconescu, fostul patron al OTV-ului, ar fi fost cei care au dat tonul glumelor la adresa lui Ciprian. Mai mult, se pare că la locație ar fi fost aduse mai multe baxuri de prosoape pe care invitații le-ar fi aruncat în aer, făcând aluzie la „ținuta” lui Marica din videoclip.

Marica se pare că nu ar fi gustat glumele, iar la ora 22:00 ar fi plecat, fiind urmat la scurt timp de Dan Diaconescu. Petrecerea ar fi continuat cu Mutu, Rotaru și Diacomatu, până în zori, iar spre final ar fi apărut și ceva contre între ei.

Citește și: 

EXCLUSIV Alin Minteuan rupe tăcerea și-l atacă dur pe Dan Petrescu: „Vii la mine în casă, după care îmi pui vorbe în gură? Sunt șocat și stupefiat de lipsa lui de bărbăție”

EXCLUSIV Cosmin Contra, ținta principală a Craiovei! Ar fi bătut palma deja cu Mihai Rotaru!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
520143398153430
Pavel Radu  •  08 Mai 2020, 08:09

Mutule , unde o fi plecat Marica la ora 22? Cum dracului v-a mai ars de sprituri si manele cand stiati ca a plecat Marica ?

elgabri
elgabri  •  07 Mai 2020, 20:47

Ce aveti bai? lasati in pace Ministrul Manelelor !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează