GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Iubita unui fost jucător al Barcelonei a vrut să își surprindă fanii cu o poză sexy la duș, dar nu și-a dat seama de penibil: „Și-a pierdut mințile?”

Foto: Instagram +24   FOTO
Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 17 noiembrie 2020 18:05 / Actualizat marti, 17 noiembrie 2020 18:26

Nadia Avilés, iubita lui Denis Suarez, fost jucător la Barcelona, în prezent la Celta Vigo, a încercat să își surprindă fanii cu o poză inedită realizată la duș.

Fotomodelul catalan s-a pozat într-o ținută albă și elegantă la duș, cu un pahar de vin în mână, ținând capul de duș la ureche și prefăcându-se că vorbește la telefon. „Acele apeluri neașteptate”, a scris ea în descrierea pozei.

Deși a vrut, probabil, să fie amuzantă, multora dintre fanii ei li s-a părut penibilă fotografia. În discuție a intervenit și iubitul ei, dorind să o susțină cu un comentariu. „Atât de neașteptat”, a scris Denis Suarez.

Nadia are peste 234.000 de fani pe Instagram, în trecut ea postând inclusiv poze nud pentru a atrage atenția.

+20 FOTO

Citește și alte știri mondene:

GALERIE FOTO „E un campion și în pat!” » Declarația despre fostul star al Barcelonei face furori pe net

FOTO Laurette, fosta prietenă a lui Ion Țiriac, a pus ochii pe un fotbalist dinamovist! Ce comentarii i-a lăsat pe Instagram

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mafa
mafa  •  17 Noiembrie 2020, 21:08

De atatea prafuri (de copt) a crezut ca-i intr-o cabina telefónica, saraca,...apropo !!!...nu mai exista, cabine telefonice.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează